Întrebări frecvente

Pentru a te înscrie, completează formularul de înregistrare disponibil aici. Te rugăm să ții cont de faptul că este obligatoriu să ai certificarea Bazele marketingului digital din Google Atelierul Digital.

Data limită până la care te poți înscrie la Performance Marketing Masterclass este 12 aprilie.

După închiderea înscrierilor și evaluarea aplicațiilor, cei selectați pentru a participa la program vor primi un email de confirmare din partea noastră. 

Programul se adresează tuturor persoanelor interesate să afle mai multe despre soluțiile de publicitate Google și să învețe să le implementeze. 

Participarea la training este gratuită, însă numărul de locuri este limitat.

Toate sesiunile ținute de traineri vor fi transmise live, iar programul acestora va fi comunicat prin intermediul adresei de e-mail folosite la înregistrare. 

Cursanții din grupa pentru începători vor avea patru săptămâni de training (două pentru nivelul începător și două pentru nivelul intermediar).

Cursanții din grupa pentru intermediari vor avea doar cele două săptămâni de training aferente nivelului de cunoștințe.

Toți participanți la program beneficiază de training gratuit din partea unora dintre cei mai buni specialiști de performance marketing din România, iar la finalul programului vor avea ocazia să susțină examenele pentru obținerea certificărilor Google Ads.

Pentru finalizarea programului este necesar să participi la toate sesiunile, deoarece vei avea ocazia să interacționezi cu speciliști de produs care vor răspunde live la întrebări, vor da exemple de bune practici și vă vor oferi insighturi valoroase. 

Cursanții care au deja un nivel intermediar de cunoștințe nu vor participa la sesiunile dedicate începătorilor.