A regisztráció lezárult.

Következő budapesti képzésünkre, a 3*4 órás Google Digital Workshopra itt tud regsztrálni. 

A Google Magyarország és az Erste Bank ingyenes szakmai konferenciája

2019. május 8.
10:00-16:00
 

zajkoroland

 

 

A nemzetközi Grow with Google kezdeményezés célja, hogy mindenki számára biztosítsa a digitális világ adta lehetőségek kihasználását.
A program égisze alatt a Google hazánkban 2017 tavaszán indította el a Digital Workshop kezdeményzést, ami a kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatását tűzte ki céljául.

Az Erste Bank a szektor szereplőinek hagyományos támogatójaként, immár a Google Magyarország partnereként tesz újfent hitet a vállalkozások digitális megerősítése mellett.
Programunkban részt vesz az iWebMa Magyarország Kft, az analitikus marketing szakértője is.

A Google Magyarország és az Erste Bank közös, 360 fokos vállalkozói képzésén azokkal a kérdésekkel foglalkozunk, amelyek sikeressé tehetik a vállalkozást, beindíthatják a növekedést, segíthetik a további fejlődést – és jó tanácsokat adunk ahhoz is, hogyan lehet mindennek finanszírozásához pénzt szerezni.

Elgondolkodott már azon, mi különbözteti meg a sikeres vállalkozót a sikertelentől? Miért van az, hogy egyes kisvállalkozások gyorsan és erőteljesen növekednek, míg mások bukdácsolnak? Mit csinálnak másként azok, akik sikeresek és milyen készségekre, képességekre van szükség mindehhez?

Esetleg szüksége lenne némi internetes hírverésre, weboldalra, közösségi média kampányra, csak nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Tapasztalatlannak gondolja magát az online marketingben, és fél, hogy inkább elriasztaná a vevőket, minthogy vonzaná őket? Van már weboldala, szépen kiépített online rajongói tábora, ez mégsem jelent szinte semmit az üzlet szempontjából?

 

erste33
erste2

Mit ismerhetnek meg az előadáson?

A rendezvény főbb témakörei a következők lesznek:

  • Vezetői készségek fejlesztése az online térben

  • A legújabb digitális marketing módszerek integrálása

  • Cégfinanszírozási tudnivalók

Kiknek ajánljuk?

  • Kis- és közepes vállalkozások vezetőinek marketingfelelőseinek

  • Azoknak, akik a legújabb marketing eszközök bevetésével növelnék cégük digitális erejét.


A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Maximáis létszám: 120 fő. Kérjük regisztráljon mielőbb, hogy biztosíthassa helyét a konferencián.

 

 

erste44
este logoo
webma
digital workshop