Sales Akadémia

 Sales Akadémia

Kedves Érdeklődő!

Értesülj az AdWords értékesítés leghasznosabb fogásairól első kézből, a Google által szervezett Sales tréningen! Ha Te is szeretnél hatékonyabb értékesítési stratégiát kialakítani, megismerkednél az értékesítési filozófiával és alapelveivel, valamint árképzés és tárgyalás legjobb módszereivel, akkor gyere el képzésünkre, és vállj sikeres sales vezetővé.

Célunk, hogy rendszeres oktatásaink során magas minőségű képzéseket nyújtsunk Neked, melyek során minősített trénereink segítségével elsajátíthatod a Google hirdetési termékének használatát elméleti és gyakorlati szinten is, valamint szert tehetsz a digitális marketing tevékenységek sikeres menedzselésére. Az akadémiák során elnyert tudás segítségével megszerezheted a különböző minősítéseket, amelyek validálják szakértelmed az ügyfelek felé.

Ne habozz! Regisztrálj akadémiáinkra, szerezz versenyképes tudást és teremtsd meg egy új karrier lehetőségét!

A tervezett akadémiák listája

*az időpont és a programváltoztatást jogát fenntartjuk. 

devepol
Registration

Hogyan tudsz jelentkezni?

Kattints a "REGISZTRÁCIÓ" gombra, válaszd ki a tréninget, amelyikre jelentkezni szeretnél és add meg az adataidat.

A regisztrációd után emailben küldünk egy díjbekérőt, ennek segítségével tudsz majd fizetni. Ha több akadémiára is jelentkeztél, a díjbekérőn az összesített összeg fog szerepelni. A regisztráció csak a tréning díjának befizetése után válik érvényessé! A számla a helyszínen kerül átadásra!

A Sales akadémia tréning ára bruttó 24.900 HUF

Ez magába foglalja az oktatást, a tananyagot digitális formában, frissítőt a tréning ideje alatt, valamit egy 15.000 Ft értékű Adwords hirdetési kupont!*  

Premier Partner vagy? Kérünk jelezd ezt a regisztrációs űrlapon és számodra a képzések továbbra is ingyenesek!

Nézz utána itt, hogyan lehetsz Premier Partner

Ne habozz! Regisztrálj még ma, válj részesévé a digitális marketing világának, lendítsd fel vállalkozásod vagy kezdj új karrierbe PPC szakértőként!

 

* A kupon felhasználási feltételeiről bővebb információt itt találsz.

Sales Akadémia | Május 25. 9:00-13:00

Tanuld meg, hogyan építs olyan értékesítési csapatot, amely hatékonyan viszi piacra a Google hirdetési szolgáltatásait!

Kinek szól? 

Az AdWords - Sales akadémia mindazoknak szól, akik ügyfelek részére értékesítenek AdWords szolgáltatást, illetve ilyen értékesítési csapat vezetése vagy kialakítása a feladatuk. Az alap értékesítési ismeretek mellett a résztvevők kitárgyalják a sales helyzetek nehézségeit, problémáit, a rendszerként működtethető értékesítési modellek mérőszámait, eszközeit. A délelőtt során az AdWords rendszeréről nem lesz szó, de feltételezzük annak olyan fokú ismeretét, amivel az ügyfél problémákat, kérdéseket, kifogásokat kezelni lehet. 

Miről lesz szó?

  • Értékesítési filozófia és alapelvek
  • Az értékesítési ciklus rendszerbe szervezése
  • Leadek, avagy az értékesítés oxigénje
  • Az első érintkezés egy új ügyféllel
  • Az ajánlattételi eljárás: a győzelem kulcsa
  • Úton a megállapodás felé: árképzés és tárgyalás 

 

Többre vagy kíváncsi? Nézd meg a pontos agendát!

mobil
Fontos tudnivalók!

Mit hozz magaddal?

A kurzusok előadótermi képzések, ezért a legtöbben általában az előadást követik és jegyzetelnek. Ha szeretnél hozz laptopot, wifi hozzáférés biztosított a Ground területén. A létszám miatt arra nincs mód, hogy egyéni támogatást kapj, de az előadás alatt/után nyugodtan tehetsz fel kérdéseket az előadónak.

Fontos 

Kérjük vedd figyelembe, hogy az egyes kurzusok maximális létszáma 42-45 fő, ezért kérünk minél előbb regisztrálj, hogy biztosan ott tudj lenni a képzésen!

Várunk szeretettel!