Google Webinarium

Shopping Ads és Merchant center

stock

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2021-ben is, a workshopok mellett új gyakorlati lőadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.  

Shopping Ads és Merchant center
online előadás a Google szakértőjével.

Az esemény díjmentes, de regisztrációhoz kötött

YouTube előadás (90 perc): Körbejárjuk egy webshop lehetőségeit, taktikáit. Fizetett ügyfélszerzés a Shopping Ads hirdetésekkel, melyek egy adott termékről tartalmaznak információt, például egy képet, címet, a termék árát, valamint az áruházhoz vezető linket. Ötleteket adunk a Merchant Center bállításaihoz, branding és a remarketing, valamint beszélünk a Feed alapkövetelményeiről.

Mivel az Önök biztonsága a legfontosabb számunkra, workshopjainkat a továbbiakban is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. 

 

Tervezett időpontok

dátum Shopping Ads és Mercant center
2021. szeptember 21. 10:00
2021. november 4. 13:00
2021. december 16. 10:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.  

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban e-commerce területen működő cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük.

Miről lesz szó az előadásokon?

  • Miért fontos a Google shopping?
  • Kinek való és kinek nem?
  • Search vs. Shopping kampányok
  • Smart shopping kampányok
  • Merchant Center bállítása, szükséges információk kitöltése
  • Branding és dinamikus remarketing
  • Feed feltöltésének lehetőségei, és használata
  • Feed kötelező és hasznos elemei

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

Regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásainkon.

Sok szeretettel várja,

a Google Magyarország csapata 

guys