Schedule

Note: Time here are based on WAT(GMT +1).

14.00

Welcome Note

10mins • Auwal MS (Google//GDSC SSA Program Manager )   

 

 

14.10

Regional Lead Keynote

20mins • Aniedi Udo-Obong (Google//GDSC SSA Regional Lead)

 

 

14.30

Story Telling Workshop

30min • Erica Hanson (Google// Global Lead, Developer Communities)

 

 

15.00

How I became a GDE months after being a GDSC Lead

20mins • Timothy Olaleke (Kudi//DevOps Engineer & GDE GCP)  

 

 

15.20

Ice breaker

10mins • All Attendees

 

15.30

Talk: Explore Machine Learning

20mins • Derrick Mwiti (Layer//Data Scientist. GDE Machine Learning )

 

 

15.50

Ice Breaker

10mins • All Attendees  

 

16.00

Data Persistence and Remote Config using Firebase

20mins • Rosário Fernandes (Champier//Software Developer)

 

 

16.20

Closing Remark

10mins • Allela Eunice (Google// Developer Ecosystem Community Manager)