group2

Online, díjmentes, gyakorlati workshop sorozat, angol és magyar nyelven, MVP-vel rendelkező startupok számára. A Google Startup Akadémia magyar és nemzetközi szakértők előadásaival és interaktív workshopjaival segíti a cégeket design, product, sales és marketing témakörökben. A részvétel négy egymást követő héten, heti egy nap elfoglaltságot jelent. A részletes áprilisi program itt érhető el. A júniusi programért kattints ide

Regisztrálj itt, hogy értesülj a jövőben induló programokról.

2021. április 27 - május 18.  MÁR REGISZTRÁLHATSZ
2021. június 8 - június 29. MÁR REGISZTRÁLHATSZ
2021. november 9. - november 30. MÁR REGISZTRÁLHATSZ

A Startup Academy legfontosabb célja, hogy a fejlődéshez szükséges innovatív tudással és gyakorlatias eszközökkel segítse a kiválasztott cégeket. A program során olyan vállakozói képességeket szerezhetnek a résztvevők, amelyek révén terméküket megfelelően tudják pozícionálni a piacon és stabil, fizető vásárlókat szerezhetnek.

Azokat a startupokat várjuk a képzésre, akik már rendelkeznek ügyféllel vagy MVP-vel (minimum viable product), ami az ötletet jól mutatja, működik, de nem feltétlenül termel még pénzt és már a skálázáson dolgoznak. A munkatársak elkötelezettek a vállalkozásuk mellett, számuk legalább kettő, így akár ketten is részt tudnak venni a képzésen.

*A programba legfeljebb 12 startup kerülhet be, hogy a kiscsoportos foglalkozások hatékonyak legyenek.

A Grow with Google program célja, hogy mindenki számára biztosítsuk a digitális világ adta lehetőségek hatékony kihasználását. Díjmentes workshopokkal, előadásokkal, eszközökkel és személyes konzultációs lehetőségekkel segítünk abban, hogy mindenki a megfelelő készségekkel felvértezve építhesse karrierjét vagy fejlessze vállalkozását.

A program 4 témaköre: design, product, sales és marketing.

  • A design nap célja, hogy a résztvevők a design thinking metodika segítségével dolgozzanak saját értékajánlatukon és termékük piaci pozicionálásán.
  • A product napon a piackutatás és a hatékony terméktervezés témakörökben mélyülhetnek el.
  • A sales napon a cég külső és belső növekedésével foglalkozunk.
  • A marketing nap marketingstratégiájuk tervezéséről és a fogyasztói viselkedés feltérképezéséről fog szólni.

A termékről/szolgáltatásról adott ismertetők (vázlatok) képezik az oktatók munkájának az alapját, erre építík fel a workshpot, amit saját tudásukkal és tapasztalataikkal egészítenek ki. Az egymásra épülő előadási napok négy egymást követő héten kedden, előreláthatólag 6 óra elfoglaltságot jelentenek majd (plusz szünetek), melyek a kezdő startupok számára legfontosabb témákat járják körül.

A Startup Akadémia teljes programját (előadások és gyakorlati feladatok) online, Google Meet platformon tartjuk, közvetlen, interaktív formában. A gyakorlati feladatok kidolgozásában facilitátorok segítik majd az online csoportmunkát.

A regisztráció automatikusan a Startup Akadémia összes webinariumra érvényes. Kérjük, hogy ha bekerülsz a programba gondoskodj róla, hogy minden alkalmon a cég min. két tagja résztvegyen. Az egyes események csatlakozási linkjeit, külön e-mailben fogjuk elküldeni a képzés előtti napon. A jelentkezések közül, a Google Magyarország által delegált zsűri segítségével választjuk ki a programba bekerülő vállalkozásokat.

launchp

MENNYIBE KERÜL?

A képzés a kiválasztott jelentkezők számára díjmentes.

HOGYAN JELENTKEZZEK?

1. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot.
2. Emailben küldünk megerősítést a sikeres regisztrációról.
3. Emailben értesítünk, hogy bekerültél-e a programba.

A jelentkezési űrlap kitöltése nem jelent automatikus részvételt. A résztvevőket a Google választja ki.

 

A Google Startup Academy program partnerei

pozi
grind