A regisztráció lezárult.

Startup Academy powered by Google

Budapest

4*6 órás képzés

group2

A Startup Academy (powered by Grow with Google) program célja segítséget nyújtani magyarországi startupoknak, a folyamatosan fejlődő digitális technológia kiaknázásában. Ezért indítunk most egy 4*6 órás előadássorozatot olyan vállakozóknak, akik valamilyen életképes ötlettel már rendelkeznek, és piacokat, fizetőképes potenciális vásárlókat keresnek 

Kik vagyunk mi?

A nemzetközi Grow with Google kezdeményezés célja, hogy mindenki számára biztosítsa a digitális világ adta lehetőségek kihasználását. Ingyenes kurzusokkal, eszközökkel és személyes konzultációs lehetőségekkel segít abban, hogy a résztvevők a megfelelő készségekkel felvértezve építsék karrierjüket vagy fejlesszék vállalkozásukat.

 

 

A Startup Academy (powered by Grow with Google) arra törekszik, hogy a növekedéshez szükséges tudással lássa el a startupokat, a legelső lépésektől egészen a kiforrott állapotig. Abban segít, hogy stabil, fizető vásárlóink legyenek. A startupok működtetői hozzájutnak a szükséges know-how-hoz és vállakozói képességeket szereznek, hogy terméküket elhelyezhessék a piacon.

Azokat a startupokat várjuk a képzésre, akik már rendelkeznek ügyféllel vagy MVP-vel, ami az ötletet jól mutatja, működik, de nem feltétlenül termel még pénzt és már a skálázáson dolgoznak. A munkatársak elkötelezettek a vállalkozásuk mellett, számuk legalább kettő, így akár ketten is részt tudnak venni a képzésen. Összesen 20 startupot szeretnénk kiválasztani, hogy a kiscsoportos foglalkozás hatékony legyen.

A termékről/szolgáltatásról adott ismertetők (vázlatok) képezik az oktatók munkájának az alapját, erre építík fel a workshpot, amit saját tudásukkal és tapasztalataikkal egészítenek ki. Minden előadási nap 6 órás workshopokat tartalmaz négy egymásra épülő héten, és a kezdő startupok számára legfontosabb témákat járja körül.

PROGRAMISMERTETŐ

1. alkalom (2019. október 24.): Product / Agilis termékfejlesztés lean alapokon

Miért alapvetően fontos a termék megfelelő piaci elhelyezése, a vásárlók megértése? Hogyan állítsunk fel hipotézist ezek érvényesítésére?

2. alkalom (2019. október 31.): Design / Értékteremtés és termék pozicionálás a piacon 

Praktikus megoldások a kiinduló hipotézis megvalósítására, MVP változatok. Hogyan érjük el a potenciális ügyfeleket, hogy értékes információkhoz jussunk?

3. alkalom (2019. november 7.): Marketing / Marketingstratégia tervezése és a fogyasztók viselkedése a digitális térben

Értékesítési alapelvek. Hogyan tűzzünk ki célokat? Mi befolyásolja a digitális, illetve a kommunikációs stratégiát? Ki a célközönségem, hol találom meg és hogyan lesz belőle vásárló?

4. alkalom (2019. november 14.): Growth / Folyamatok, szervezet fejlesztése és a márka szerepe

Hogyan menedzseljük a startup növekedését? Hogy viszonyuljunk az eladásokhoz? A termék valódi értékének megértése. Miért fontos a növekedéshez a mérés és a folyamatok hatékonysága?

 

mentor
3
launchp

MENNYIBE KERÜL?

Ingyenes , de regisztrációhoz kötött. A jelentkezési ürlap kitöltése nem jelenti azt, hogy automatikusan részt tud venni az eseményeken. A meghívottakat a Google választja ki.

 

gwg