ELŐADÓK

Tisoczki

Tisótzki István

Multinacionális vállalatok legjobb gyakorlatával és a startupok gyors növekedési módszertanával segítem a vállalkozások vezetőit, tulajdonosait. Néhány kedvenc területem, amiben értéket adhatok…

• vezetői életszervezés, napi hatékonyság
• stratégia, növekedés, új piacok megtalálása
• B2B Komplex több csatornás értékesítés

Szeretek workshopokat, előadásokat tartani. VPM- tagságért felelős alelnöke voltam az egyik neves Toastmasters klubnak és részese vagyok a startupokat és KKV szektort támogató mentorprogramoknak.

Madig

Mádi Gábor

Több mint tíz éve veszek részt banki és telekommunikációs ügyfelek számára készülő digitális megoldások és termékek fejlesztésében, emellett a vállalati kiválóság garanciáinak biztosítása a feladatom a ShiwaForce.com Zrt-ben. Munkám során használom és oktatom is az agilis módszertanokat, az Atlassian termékcsalád használatát, illetve az Amazon Web Services kínálta digitális megoldásokat. Találkozhatsz velem egyetemi oktatóként és az Udemy-n is.

GD

Gál Dorottya

Dorka jelentős tapasztalatokkal rendelkezik induló vállalkozások gondozása terén. Közreműködött a budapesti startup ökoszisztéma fejlesztésében, ezen belül az ország legjobb akcelerátora tantervének kidolgozásában, ahol remekül hasznosította nemzetközi kapcsolatrendszerét, ily módon szaktudással és tartalommal bővítve azt. Új oktatási terméket készített a Brain Bar márkához. Jelenleg átfogó oktatási terméket fejleszt a 'Become Valuable' workshop alapján, amely a Google Launchpad Accelerator részét képezte San Franciscóban és Tel-Avivban.

vajdaeva

Vajda Éva

Vajda Éva online marketing szakértő, az iWebMa Analitikus Marketing társtulajdonosa és ügyvezetője, regionális Google tréner. Közel 20 éves marketing tapasztalattal rendelkezik. Szakmai mottója egy mondatban: "In God we trust, all others must bring data". 2000-ben kezdett el az online marketing iránt érdeklődni, amikor az elektronikus kereskedelem hazai helyzetéről írta diplomamunkáját. 2005 óta foglalkozik dedikáltan adatvezérelt online marketinggel, kompetenciái közé elsősorban a ROI fókuszú integrált online megoldások tartoznak. Vezetése alatt a WebMa a hazai piac meghatározó Google partner ügynökségévé vált, amelyet idén beválasztottak abba a 3 magyar ügynökségbe, amelyek részt vehetettek a CEE régió "Agency of Tomorrow" üzletfejlesztési programjában. Jelenleg a kiemelt ügyfelek stratégiai tanácsadójaként tevékenykedik, valamint rendszeresen előad különböző konferenciákon. 

katus

Bartos Katus

Senior marketing stratégiai és értékalapú marketing kommunikációs tanácsadó vagyok. Rendszeresen facilitálok workshopokat és tréningeket stratégia célok elérésének érdekében. A TomorrowPeople kollektívával az elmúlt 4 évben több, mint 20 startuppal dolgoztunk együtt, akiket mind szervezeti (munkaszervezés, hatékonyságnövelés, célmeghatározások stb.), mind kommunikációs céljaik (márkaidentitás, üzenetek meghatározása, kampánytervezés és megvalósítás stb.) elérésében segítettünk. Szervezetfejlesztési tapasztalataimat nagyrészt külföldön gyűjtöm, a Going Horizontal és Art of Hosting közösség trénere és facilitátora vagyok. 

fcs

Fenyvesi Csaba

A Skipcom Zrt.-nél dolgozom üzlet fejlesztőként. Startupok, működő vállalkozások új termékeinek piacra vezetése a fő tevékenységünk. Brandek fejlesztését és értékesítését végezzük. Szakmai területeim:
- termékfejlesztés
- üzleti stratégia
- marketing és értékesítés
- továbbá egy kockázati tőkekezelő vállalaton belül startupok menedzselése
Szeretem összeállítani egy új ötlet lehetőségeit, logikai összefüggésekkel lépésekre bontani a fejlődés útvonalát. Multinacionális vállalatoktól a családi vállalkozásokig részt veszek termékeik és szolgáltatásaik piaci kidolgozásában és értékesítésében. Mindig rendszerben gondolkozom így az összefüggéseket az "általános szemnél" szélesebb megközelítésben látom.