Talere på den store scene

Moderator: Morten Resen, journalist, tv- og radiovært, foredragsholder

Morten Resen er bl.a. kendt fra sin rolle som vært på Go'morgen Danmark, Go'aften Danmark og Voice - Danmarks største stemme. Han har for ganske nyligt kastet sig ud i sin egen startup podcast, GoLittle. Morten coacher og udvikler radio- og TV-værter og holder sideløbende foredrag om arbejdsglæde. 

Jacob Bundsgaard, socialdemokraterne (S), borgmester i Aarhus kommune 

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Jacob Bundsgaard til Succes Online Summit i Aarhus. Jacob har været medlem af Aarhus Byråd siden 1. januar 2002 og borgmester fra 10. august 2011. Han er cand.scient.pol. og er uddannet fra Aarhus Universitet.

Jesper Eiby Christoffersen, Country Marketing Manager og SMV-ansvarlig i Nordeuropa, Google Danmark

Jesper er Country Marketing Manager i Google Danmark og arbejder med små og mellemstore virksomheder i hele Nordeuropa. Han startede i Google i 2010 efter mange års erfaring som leder i andre virksomheder.

Dennis Nymann, statsautoriseret revisor og ansvarlig for Succes Online Eksport Accelerator, PwC

Dennis er statsautoriseret revisor og PwCs ansvarlige for samarbejdet "Succes Online Eksport Accelerator". Dennis har i forbindelse med projektet rådgivet en række virksomheder i deres eksportstrategi, mens Google har rådgivet virksomhederne om deres  online strategi og tilstedeværelse. Dennis er revisor og rådgiver for en række startups, hvor rådgivningen spænder vidt fra budgetudarbejdelse til strategi, effektiv administration mv.

Mette Reinholt Mortensen, direktør for leverance og udvikling, Hesehus A/S

Mette er specialist i ambitiøse og strategiske e-handelsløsninger og direktør for leverance og udvikling i et af Danmarks førende e-handelshuse Hesehus. Hesehus har skabt onlinesucces for store danske brands som Matas, Inspiration, wupti og FDM travel – fx gik FDM travel på blot 5 år fra en onlineomsætning på 17 mio. kr. til næsten 400 mio. kr. Med mere end 100 referencer på kundelisten hjælper Hesehus også små og mellemstore virksomheder med at tage afgørende digitale skridt.

 

 

 

Eksperter til breakout-sessioner

as

Kasper Bengtson, Facebook specialist, bSocial

Kasper har siden 2010 arbejdet med over 300 virksomheders markedsføring på Facebook og er manden bag det aarhusianske social media bureau, bSocial. Til dagligt hjælper han lokale forretninger og webshops med indholdsproduktion og annoncering på de sociale medier, men agerer også konsulent for større spillere som Bestseller, L´EASY og Grundfos. På Succes Online Summit vil Kasper guide deltagerene igennem breakout-sessionerne omhandlende Facebook for begyndere og øvede.

asg

Jakob Hofman Pedersen, AdWords specialist og partner, Kendskab

Jakob Hofman, AdWords Specialist og medstifter af bureauet Kendskab. Jakob Hofman og teamet på godt 10 specialister hjælper og rådgiver dagligt et bredt udsnit af danske virksomheder med synlighed og performance via Google AdWords og SEO. På Succes Online Summit vil Jakob guide deltagerene igennem breakout-sessionen omhandlende SEM for begyndere og SEM for øvede.

chr

Dennis Kronborg, e-mailmarketing-rådgiver og kontaktchef, Konxion 

Dennis Kronborg rådgiver virksomheder omkring e-mailmarkedsføring. Han rådgiver om hvordan nyhedsbreve kan bruges til at genere leads til salgsafdelingen, hvordan leads konverteres til kunder, fastholdelse af kunder, om indholds optimering og hvordan nyhedsbreve kan bruges til at sælge mere. På Succes Online Summit vil Dennis guide deltagerene igennem breakout-sessionen omhandlende e-mailmarketing på autopilot.

asg

Christian Storgaard, adm. direktør, Adhost 

Adhost er et digitalt bureau, som udfører 360 graders rådgivning inden for online forretningsudvikling. De har blandt andet stærke kompetencer inden for SEO og SEM, konverteringsoptimering, digitalt design, RTB, strategisk kommunikation og medieplanlægning. På Succes Online Summit vil Christian guide deltagerene igennem breakout-sessionen omhandlende Display-annoncering.

chr

Christina Søndergaard, online marketingchef, atriumWeb 

Christina sidder til dagligt med det overordnede ansvar for alle produkter inden for online markedsføring, der tilbydes hos atriumWeb: SEO, Google My Business, Facebook og ikke mindst Google Analytics og Google AdWords, som hun også er certificeret i hos Google. På Succes Online Summit vil Christina guide deltagerene igennem breakout-sessionen omhandlende SEO.