Tartalom marketing - YouTube

2018. június 19. 10:00 - 12:00

Naptárhoz adás

Hozzáad iCalendar
Google Ground, Budapest, Hungary

Maps

Megnyitás Google Maps

 

Google Digital Workshop

YouTube - Tartalom marketing

2018. június 19. 10:00-12:00 

woman

Ingyenes előadás a Google Magyarország megbízásából, ezúttal a tartalom marketing témakörében.

A hivatalos YouTube márkacsatornánk a saját "TV-csatornánk"! Hogyan és miért építsünk stratégiát? Hogyan használjuk itt a videotartalmat a márkánk, szolgáltatásunk, termékeink ismertségének növelésére?
Az előadásból kiderül, hogy milyen eszközöket kínál a világ első számú videómegosztó platformja, amit használnunk érdemes a hatékonyság érdekében. Ezen felül megismerjük a YouTube Partner Program főbb szereplőit, a fizetett reklám megoldásokat, formátumokat, ennek kapcsán az ún. YouTuberekkel való együttműködés lehetőségeit is.

Ne habozz! Regisztrálj eseményünkre, és legyen még sikeresebb vállalkozásod!

Az ingyenes rendezvény két órát vesz igénybe és azokra a területekre fókuszál, amelyek igazán fontosak a kezdeti siker megalapozásához.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing és értékesítési területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán, illetve webes értékesítésen gondolkodnak. Valamint azoknak, akik már belevágtak, de szeretnék ismereteiket bővíteni vagy inspirációra van szükségük.

Mit ismerhetek meg az előadáson?

  • Melyik a legkönnyebben fogyasztható tartalom?
  • A YouTube csatorna és a videótartalmak szerepe a tartalomstratégiánkban
  • A YouTube a hatékony hirdetések tárháza!
  • Hogyan lehet megfelelő videótartalmat előállítani?
  • Gyakorlati tippek, trükkök a YouTube beállításoknál!

 

grund

A jelentkezésről

Kérjük vedd figyelembe, hogy a rendezvény maximális létszáma korlátozott, ezért  még ma regisztrálj, hogy biztosan ott tudj lenni a képzésen.

Maximum létszám: 100 fő

Várunk szeretettel!

 Az eseményváltozás jogát fenntartjuk.

Az esemény szervezői:

 A Google Digital Workshop célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék. Az online és offline képzések egyszerű és érthető online tananyagokkal segítik azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

handy