Google Digital Workshop

YouTube
Tartalommarketing és véleményvezérek

woman

Ingyenes előadás a Google Magyarország megbízásából, ezúttal a tartalommarketing témakörében.

A hivatalos YouTube márkacsatornánk a saját "TV-csatornánk"! Hogyan és miért építsünk stratégiát? Hogyan használjuk itt a videotartalmat a márkánk, szolgáltatásunk, termékeink ismertségének növelésére?
Az előadásból kiderül, hogy milyen eszközöket kínál a világ első számú videómegosztó platformja, amit használnunk érdemes a hatékonyság érdekében. Ezen felül megismerjük a YouTube Partner Program főbb szereplőit, a fizetett reklám megoldásokat, formátumokat, ennek kapcsán az ún. YouTuberekkel való együttműködés lehetőségeit is.

Ne habozz! Regisztrálj eseményünkre, és legyen még sikeresebb vállalkozásod!

Az ingyenes rendezvény négy órát vesz igénybe és azokra a területekre fókuszál, amelyek igazán fontosak a kezdeti siker megalapozásához.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing és értékesítési területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán, illetve webes értékesítésen gondolkodnak. Valamint azoknak, akik már belevágtak, de szeretnék ismereteiket bővíteni vagy inspirációra van szükségük.

Mit ismerhetek meg az előadáson?

  • Melyik a legkönnyebben fogyasztható tartalom?
  • A YouTube csatorna és a videótartalmak szerepe a tartalomstratégiánkban
  • A YouTube a hatékony hirdetések tárháza!
  • Mit adhat egy véleményvezér?
  • Pédák, tippek, trükkök

 

adult

A jelentkezésről

Kérjük vedd figyelembe, hogy a rendezvény maximális létszáma korlátozott, ezért  még ma regisztrálj, hogy biztosan ott tudj lenni a képzésen!

Várunk szeretettel!

 Az eseményváltozás jogát fenntartjuk.

Az esemény szervezői:

 A Google Digital Workshop célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék. Az online és offline képzések egyszerű és érthető online tananyagokkal segítik azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

handy