A regisztráció lezárult.

Digitális és önismereti workshop pályakezdő fiataloknak 

gabor

Az énmárkától, az online trendeken át a saját vállalkozásig.

Grow with Google és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának közös képzésén azokkal a kérdésekkel foglalkozunk, amelyek a digitális transzformáció világban segíthetik a motivált fiatalokat egy sikeres saját vállalkozás beindításában vagy álmaik állásának megszerzésében, elsősorban digitális ismeretekre és az énmárkára fókuszálva.

Digitális készségeket, online eszközök használatát tanítjuk, ezt pedig önismerettel, kommunikációval és az énmárka beépítésével ötvözzük, egy átfogó, egész napos képzés keretében.  

 

Kik vagyunk mi?

A nemzetközi Grow with Google kezdeményezés célja, hogy mindenki számára biztosítsa a digitális világ adta lehetőségek kihasználását. Ingyenes kurzusokkal, eszközökkel és személyes konzultációs lehetőségekkel segít abban, hogy a résztvevők a megfelelő készségekkel felvértezve építsék karrierjüket vagy fejlesszék vállalkozásukat.

A Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának célja, hogy ingyenes, személyes és online képzésekkel segítsen a 18-30 év közötti fiataloknak megtalálni a helyüket a munkaerőpiacon - köztük azoknak is, akik saját vállalkozás indításán gondolkoznak. A program résztvevői önismeretet, kommunikációt, vállalkozásindításhoz szükséges ismereteket tanulnak, de motivációt, útmutatást is kapnak az #énjövőm program szakképzett trénereitől. A program mentorai, a Coca-Cola HBC Magyarország vezető beosztású munkatársai, szintén a résztvevők segítségére vannak, és a Grow with Google-lel közös képzésekre is ellátogatnak majd.  

Kinek ajánljuk?

 

  • 18-30 év közötti fiataloknak, akik saját vállalkozás indításán gondolkoznak, vagy éppen a helyüket keresik a munka világában

  • pályakezdőknek és pályaváltáson gondolkodóknak, akik új készségeket tanulnának

  • mindenkinek, aki szeretne többet megtudni arról, hogy érvényesülhet a munka világában, és egy kis motivációra, biztatásra vágyik 

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérünk, regisztrálj mihamarabb, hogy biztosítsd a helyed a képzésen. 

Hogyan épül fel a nap? 

Délelőtt a Digital Workshop szakértői mesélnek nektek a digitális transzformáció világára jellemző fogyasztói trendekről és arról, hogyan érdemes vállalkozói szemmel gondolkodni az adatokról és a célcsoport megszólításáról, délután pedig az #énjövőm program szakképzett trénerei, Sinkó Erika és Illyés Kata avatnak majd be benneteket az énmárka fogalmába, és megmutatják, hogyan vihetitek sikerre vállalkozásotokat a kommunikáció és az önismeret segítségével.

 

A jelentekezésről:

Kérjük vedd figyelembe, hogy a képzésen a férőhelyek száma korlátozott, regisztrálj még ma, hogy biztosan ott tudj lenni képzésünkön!

Sok szeretettel várunk!

Üdvözlettel

A Google Magyarország és a Coca-Cola Magyarország csapata

group
cola