ELŐADÓK

david

Takács Dávid

SEM és PPC specialista. 2013 óta foglalkozik online fizetett hirdetések kezelésével. Az évek során számos eszköz és felület specialistája lett, mint a Google Adwords, a Google Analytics, Facebook Ads, Bing Ads. Dolgozott számos piacon, cégeknek és ügynökségeknek egyaránt. A 2018-as évtől a Grow with Google Digital Workshop oktatási programjának Google Certified Trainer csapatát erősíti.

bg

Balog Gábor

A reklám és marketing világában már több mint 20 éve dolgozik, amiből 10 évet különböző bankok döntéshozói pozícióiban töltött el. Különösen büszke az Első Lakáshitel Bank márkanév bevezetésére, a Magyar Cetelem Bank marketing folyamatainak reformjára és a Volksbank / Sberbank átmárkázására. A Stringbike magyar startupnál a marketing mellett termékfejlesztés és sales folyamatokat is koordinált. Jelenleg a Google Digital Workshop szervezője és oktatója. Lábnyom: 1+ MRD elköltött marketing forint, 20+ év tapasztalat, 15.000+ vállalkozó fejlesztése.

kt

Kiss Tamás

Tamás 2009. óta foglalkozik aktívan digitális marketinggel. Dolgozott multinacionális cég helyi és regionális csapatában, dolgozott KKV marketingesként és az utóbbi hét évben az ügynökségi oldalt képviseli. Tartalom- és adatfókuszú ügynökség (Kontext Group) alapító-vezetőjeként e két gyakran távolinak tűnő területet hozza szinkronba KKV és nagyvállalati ügyfeleik sikere érdekében. Vallja, hogy igazán csak az adatoknak lehet hinni, de döntéseinkben a kreativitásnak is teret kell adnunk.

peter

Balogh Péter

Az online világ részese több mint 20 éve, először az akkor még gyermekcipőben járó e-kereskedelmi portálok (Teszvesz, Kirakat, Vatera) indulásánál, mint koordinátor tevékenykedett. Ezzel párhuzamosan kezdte webszerkesztői munkáját, 15 éve készít tartalomkezelő rendszer alapján működő weboldalakat és webáruházakat, mellette ezek készítését is oktatja. Szakterülete a keresőoptimalizálás és az analitikai elemzések, valamint a PPC hirdetések. A Google Digital Workshop program egyik oktatója 2017 óta. Komplex tudása és tapasztalata segíti a vállalkozásokat az online megjelenésük erősítésében..

kr

Kulcsár István Róbert

A Shoprenter.hu egyik alapító-tulajdonosa. A cégnél, illetve elődjénél (WebShop-Experts) 14 év alatt több ezer webáruház megszületésében segédkezett vezető tanácsadóként. Ez idő alatt több száz élő, illetve online előadást tartott egyetemektől kezdve üzleti rendezvényeken át egészen a Shoprenter saját edukációs programjáig. Egyik megálmodója és szervezője Magyarország legnagyobb kkv e-kereskedelmi rendezvényének, az Ecommerce Expo-nak.