A Grow with Google és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának közös, kétnapos webináriuma

fiatal

#énjövőm program

A Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának célja, hogy díjmentes online előadásokkal segítsen a 18-30 év közötti fiataloknak megtalálni a helyüket a munkaerőpiacon - köztük azoknak is, akik saját vállalkozás indításán gondolkoznak. A program résztvevői önismeretet, kommunikációt, vállalkozásindításhoz szükséges ismereteket, de motivációt és útmutatást is kapnak az #énjövőm program szakképzett trénereitől. A program mentorai, a Coca-Cola HBC Magyarország vezető beosztású munkatársai szintén a résztvevők segítségére vannak. 

A workshopok díjmentesek, de részvétel regisztrációhoz kötött

A Grow with Google és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának közös, két alkalomból álló programsorozatán azokkal a kérdésekkel foglalkozunk, amelyek a digitális világban segíthetik a motivált fiatalokat álmaik állásának megszerzésében vagy sikeres saját vállalkozásuk beindításában. A workshop keretében elsősorban a digitális lábnyomra, tudatosságra, az állásinterjúra való felkészülésre és a kapcsolati háló építésére fókuszálunk.

 

Első alkalom: 2021. május 31. 9:00 - 12:30 Interaktív Google Meet konferencia 

Második alkalom: 2021. június 7. 9:00 - 12:30 Interaktív Google Meet konferencia

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.
Regisztrációja természetesen a kurzus mindkét napjára érvényes.

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben indította el a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2021-ben is indítunk új gyakorlati előadásokat is. A program elsődleges célja a magyar munkavállalók és vállalkozások digitális felzárkóztatása és versenyképességének növelése. A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal is segít megismerni az internet adta lehetőségeket.

Kiknek ajánljuk?

18-30 év közötti fiataloknak, akik a helyüket keresik a munka világában, pályakezdők vagy pályaváltáson gondolkoznak, akik új készségeket tanulnának és azoknak, akik saját vállalkozás indításán gondolkoznak. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne többet megtudni arról, hogy érvényesülhet a munkaerőpiacon és egy kis motivációra, bíztatásra vágyik.

enjovom

13:00-14:00 - Digitális tudatosság - biztonság a neten, tudatos online jelenlét
Előadó: Balog Gábor - Google Digital Workshop

Mit jelent a biztonság a neten? Te ezt már biztosan tudod! Tudod? Mire használjunk ingyenes Wifit és mire ne? Milyen veszélyeknek teszem ki a számítógépem vagy épp a telefonom? Talán kimaradt valami, amire nem gondoltál, mi átvesszük a legfontosabb és legkritikusabb pontokat. 

14:00 - 15:30 – Önismerettől az énmárkáig – Tudd meg, hogyan lehetsz te a legalkalmasabb jelölt!
Előadó: Dr. Sinkó Erika, az #énjövőm program szakmai koordinátora

Az önismereti alapozó során megtanulhatjátok, hogyan tudjátok megőrizni vagy felturbózni saját önbizalmatokat, önbecsüléseteket ahhoz, hogy ne félelemmel, hanem felkészülten és magabiztosan vágjatok bele az álompozíció megtalálásába! Kipróbált és jól-bevált trükköket, tippeket kaptok arról, hogyan építsétek kapcsolati hálótokat, hogyan osszátok be az időtöket, hogyan őrizhetitek meg a motivációtokat ebben a rendkívüli helyzetben, és persze arról is szó lesz, hogy pontosan mit keresnek a munkáltatók egy-egy jelöltben. Az előadás végén szót ejtünk az énmárkáról és annak tudatos építéséről is.

15:30 - 16:30 - Online arcunk - mit látnak rólunk a barátaink és mit egy idegen 
Előadó: Balog Gábor - Google Digital Workshop

Ha most rád keres valaki milyen fotót, hozzászólást, posztot vagy kommentet lát? Mit mutatsz magadról egy vállalat HR-esének és mit az osztálytársaknak? Lépj a következő szintre, ahol az online világ felhasználói és búvárai is azzal találkoznak, amit Te akarsz megmutatni. Mit, hol és miért... ezzel a szuper egyszerű, gyorsan használható tudással látunk el.   

 

 

13:00 - 14:00 - Napjaink felhasználója, a jövő vállalkozója - Milyenek vagyunk mi, akik online töltjük a legtöbb szabadidőnket?
Előadó: Balog Gábor - Google Digital Workshop

Szeretnéd megismerni, hogy mi jellemez bennünket az internet használata közben? Mennyi időt szánunk egy információ vagy éppen egy szolgáltatás megkeresésére? Milyen új és még újabb elvárásokat támasztunk a netes tartalmakkal szemben? Hogyan alakította át internetes viselkedésünket egy pillanat alatt a jelenlegi pandémiás szituáció? Gyere, hallgasd meg! 

14:00- 15:30 - Az önéletrajzon túl - milyen a jó online megjelenés? Milyen a jó LinkedIn profil? Mire kell figyelni? Tippek, trükkök
Előadó: Dr. Sinkó Erika, az #énjövőm program szakmai koordinátora

Neked is fejtörést okoz, hogy hogyan tudsz könnyen hatásos, egy adott pozícióra szabott önéletrajzot írni? Érdekel, hogy mit, miért írj, vagy ne írj bele az önéletrajzodba? Kíváncsi vagy, vajon mi az azonosság és különbség az önéletrajzod és a LinkedIn profilod között? Regisztrálj az #énjövőm program előadására, és most mindössze 1 óra alatt választ kaphatsz a kérdéseidre!  

15:30 - 16:30 – Hogyan készüljünk fel egy állásinterjúra? – Gyakorlati tippek a tökéletes fellépéshez
Előadó: Dr. Sinkó Erika, az #énjövőm program szakmai koordinátora

Tudtad, hogy a legprofibb zenészek, artisták és színészek még az ezredik előadásuk előtt is időt szánnak arra, hogy átszellemüljenek, beleéljék magukat az este hangulatába és tökéletesítsék a szerepüket? Ha te is hasonlóan profin szeretnél szerepelni, úgy nem csupán hasznos, hanem egyenesen kötelező felkészülnöd az állásinterjúra! A megfelelő öltözettől, a kínos kérdéseken át egészen az interjú utáni teendőkig - az előadás során lépésről lépésre megmutatjuk, miből, hogyan készülj fel, ha eljön a te nagy pillanatod!  

A jelentkezésről:

Vedd figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinariumok csatlakozási linkjeit csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik ezen az oldalon regisztráltak. A résztvevők a workshopok után megkapják az előadások prezentációit.
Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni programunkon.

Kérdés esetén, lépj kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.

Sok szeretettel várunk,

a Google Magyarország és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának csapata 

egyetem

Ha érdekel a fenti előadások mellett más hasonló információ is, akkor nézd meg az alábbi programokat:
Online tananyagok az #énjövőm program oldalán 

New Generation of Founders