ELŐADÓK

sinko

Dr Sinkó Erika

az #énjövőm program szakmai koordinátora

Hivatásomat fejlesztő trénerként és business coachként találtam meg.
Hiszek abban, hogy mindig van más nézőpont, és a változás alapja annak a felismerése, hogy éppen honnan nézzük magunkat és a világot. Ez az a perspektíva, ahonnan gyakorlatilag bármerre el lehet mozdulni. A határ pedig csakis tőlünk, azaz a gondolkodásunktól függ.

Jelenleg a saját cégemet vezetem, a mindennapjaim során – amikor épp nem az #énjövőm programban veszek részt - vezetői és munkatársi kompetenciákat fejlesztek. Rendkívül hálás és szerencsés vagyok, hogy azt csinálom, amit imádok.

Előadásaim:
10:00-11:00 - Önéletrajz és a Linkedin profil - milyen a jó önéletrajz? Milyen a jó linkedin profil? Mire kell figyelni? Tippek, trükkök

11:00-12:00 - A munkaszerződés alapjai - Mire kell odafigyelni a munkaszerződésnél? Mit tehetünk szóvá? A leendő munkavállalónak kedvező jogi fordulatok. 

bg

Balog Gábor

A reklám és marketing világában már több mint 20 éve dolgozik, amiből 10 évet különböző bankok döntéshozói pozícióiban töltött el.

Különösen büszke az Első Lakáshitel Bank márkanév bevezetésére, a Magyar Cetelem Bank marketing folyamatainak reformjára és a Volksbank / Sberbank átmárkázására. A Stringbike magyar startupnál a marketing mellett termékfejlesztés és sales folyamatokat is koordinált.

Jelenleg a Google Digital Workshop szervezője és oktatója. Lábnyom: 1+ MRD elköltött marketing forint, 20+ év tapasztalat, 15.000+ vállalkozó fejlesztése.

Előadásom:
9:00-10:00 - Digitális tudatosság - biztonság a neten, tudatos online jelenlét, énmárka építés

marton

Marton Gábor

Abban segítek, hogy létrehozz egy olyan életstílust, amelyben nap mint nap a csúcson tudsz teljesíteni, ami meg is mutatkozik az üzleti eredményeidben. Mindezt élvezettel és stressz, feszültség nélkül teheted.

Közel 10 évet töltöttem el a versenyszférában, több területen dolgoztam: értékesítés, kockázatkezelés és végül egy nemzetközi bank vállalati innovációs központját vezettem. Közel 5 éve kezdtem el foglalkozni hobbiként azzal, hogy hogyan tudom kihozni a legtöbbet az emberekből, ami mostanra hivatásommá vált. Ami igazán inspirál a munkámban, hogy meglássam azt az erőt, azt a rejtett képességet a velem szemben ülő emberben, hogy képes bármit létrehozni. Ezekért a pillanatokért élek, amikor a másik fél meglátja mindazt a sok lehetőséget, ami rejlik benne a félelmeken, feszültségeken túl, mert ez az a pillanat amikor megváltozik az élete.

Előadásom:
12:00-13:00 -Távmunka - Kihívások és módszerek