Schedule

08.00am

Welcoming & introduction to the event

15 minutes
 

Getting up to speed, introducing the ground rules, the schedule and other useful information about the event and how to make the most out of it.

08:15am

Introduction to the first sessions

15 minutes
 

Quick overview of the sessions in this round and time to switch to your session.

You will find the Google meet call to join in the calendar invitation you have been sent before the event.

08.30am

First round of sessions

30 minutes
 

Depending on your registration, you will find an invitation to your session in your calendar.
You can join your session via Google Meet.

09:00am

Round one conclusions

15 minutes
 

Session facilitators will quickly present the conclusion of their sessions.

Join this to learn more about the outcome of the other sessions!

09:15

Networking break!

30 minutes
 

More information to come!

09:45am

Introduction to the second round of sessions

15 minutes
 

Quick overview of the sessions in this round and time to switch to your session.

You will find the Google meet call to join in the calendar invitation you have been sent before the event.

10:00am

Second round of sessions

30 minutes
 

Depending on your registration, you will find an invitation to your session in your calendar.
You can join your session via Google Meet.

10:30am

Round two conclusions

15 minutes
 

Session facilitators will quickly present the conclusion of their sessions.

Join this to learn more about the outcome of the other sessions!

10:45am

Wrap up & good bye!

15 minutes
 

Let's wrap up the first ever Virtual Webmaster Unconference together!