Google Digital Workshop 3*4
Pécs

2019. február 26., március 5. és március 12.
10:00-14:00

Létezhet átfogó, gyakorlatias és időhatékony online marketing képzés? Ráadásul ingyen? Pontosan!

A Google Digital Workshop 3*4 kurzus egy olyan átfogó képzés, ahol a jövő és a jelen vállalkozói széleskörű ismereteket kaphatnak a webes jelenlét, a marketing startégia, a piackutatás és konkurenciafigyelés, az online hirdetés és mérés, valamint a legújabb digitális trendek és eszközök világáról. Ahogy az online Digital Workshop tudástára is új videókkal gazdagodott, személyes képzéseink is megújultak. 
A Google Digital Workshop 3*4 kurzus az ország 12 városában elérhető, nevéhez híven egy adott helyszínen 3 egymást követő héten egy-egy, egyenként 4 órás tréninget tartalmaz, hogy az összesen 12 órát felölelő képzésen komplex, megalapozott és jól implementálható tudást adhassunk át.  

Amiről szó lesz: 
1. alkalom - Digitális trendek és eszközök
Digitális trendek, Mobile-first világ, Ingyenes Google eszközök piackutatáshoz és marketingtervezéshez, Lokális hirdetések és Google My Business
2. alkalom - Közösségi Marketing
Marketing automatizáció, Google Search Console, SEO, Google Ads és Analytics alapok, Közösségi marketing, Gyakorlati esettanulmány.
3. alkalom - SMART marketing
Okos marketing, haladó marketing: Google Ads és Analytics haladó szint, Data Studio, Webshop indítás és működtetés, Gyakorlati esettanulmány.

Ingyenes regisztráció

girl handy
mobile

A rendezvényeken való részvétel és az online képzésben való részvétel egyaránt mindenki számára ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. 

Helyek korlátozott számban állnak rendelkezésünkre.  

Kiknek ajánljuk?

Cégvezetőknek, marketingeseknek, vállalkozói ambíciókkal rendelkező magánszemélyeknek, illetve mindazoknak, akik többet szeretnének megtudni az online marketing világáról és a benne rejlő üzleti lehetőségekről. A Google Digital Workshop célja, hogy a digitális eszköztár megismertetésével támogassa a hazai vállalkozásokat az online lehetőségek kihasználásában, az ügyfélkörük bővítésében, új piacok meghódításában és bevételeik növelésében. A workshop éppen ezért azokra a területekre fókuszál, amelyek leginkább fontosak a siker megalapozásához az internet világában. 

Regisztrálhat minhárom rendezvényünkre egyszerre, vagy kiválaszthatja a három közül melyik érdekli a legjobban.

Várjuk szeretettel!

Még többet szeretne tanulni? Tudjon meg többet további képzéseinkről.