YouTube Minősítési Akadémiák

2018.06.08. 9:00 - 17:00

Naptárhoz adás

Budapest, Google Ground

Find the venue

Open in Google Maps

Youtube Minősítési Akadémiák:
Tartalom és kampány

Kedves Érdeklődő!

Érdekel minden ami Youtube? Most két tematikus képzés keretén belül is lehetőséged van mélyebben elásni magadat a legismertebb videómegosztó használatában!

A Youtube tartalom képzésen a helyed, ha:
Vállalkozásodnak indítanál csatornát, vagy meglévő csatornád nézettségét szeretnéd növelni? Kíváncsi vagy milyen az optimális márka arculatépítés a YouTube csatornádon? Szeretnéd megtudni, hogy egy harmadik féllel való együttműködés tartalmainak és szerzői jogi vonatkozásait?

A Youtube kampány képzésen a helyed, ha:
Még csak most ismerkedsz a YouTube lehetőségeivel, vagy szeretnél többet tudni a TrueView hirdetésekről és video kampányoptimalizációról, akkor ezen a kezdő kurzuson rengeteg hasznos információt kaphatsz.

Célunk, hogy rendszeres oktatásaink során magas minőségű képzéseket nyújtsunk Neked, melyek során minősített trénereink segítségével elsajátíthatod a Youtube videómegosztó használatát elméleti és gyakorlati szinten is. Többek között az akadémiák során elnyert tudás segítségével megszerezheted a különböző minősítéseket, amelyek validálják szakértelmed az ügyfelek felé, illetve saját vállalkozásod eredményességét is növelheted.

Ne habozz! Regisztrálj akadémiáinkra, szerezz versenyképes tudást és lendítsd fel Youtube csatornád!

A tervezett akadémiák listája

*az időpont és a programváltoztatást jogát fenntartjuk. 

developer
youtube

Hogyan tudsz jelentkezni?

Kattints a "REGISZTRÁCIÓ" gombra, válaszd ki a tréninget, amelyikre jelentkezni szeretnél és add meg az adataidat.

A regisztrációd után emailben küldünk egy díjbekérőt, ennek segítségével tudsz majd fizetni. Ha több akadémiára is jelentkeztél, a díjbekérőn az összesített összeg fog szerepelni. A regisztráció csak a tréning díjának befizetése után válik érvényessé! A számlát az eseményen tudod átvenni.

Árak:

Csak Youtube kampány képzés ára bruttó 24.900 HUF
Csak Youtube tartalom képzés ára bruttó 24.900 HUF

Ha a Youtube kampány és tartalom képzésre is jelentkezel akkor a két képzés ára együtt bruttó 39 900 HUF

A képzés ára magába foglalja az oktatást, a tananyagot digitális formában, frissítőt a tréning ideje alatt, valamit egy 15.000 Ft értékű Adwords hirdetési kupont! *

Premier Partner vagy? Kérünk jelezd ezt a regisztrációs űrlapon és számodra a képzések továbbra is ingyenesek!

Nézz utána itt, hogyan lehetsz Premier Partner

Ne habozz! Regisztrálj még ma, válj részesévé a digitális marketing világának és lendítsd fel vállalkozásod !

 

* A kuponok felhasználási feltételeit itt találod.

YouTube kampány akadémia | Június 8. 09:00-12:45

Kinek szól? 

Amennyiben még csak most ismerkedsz a YouTube lehetőségeivel, vagy szeretnél többet tudni a TrueView hirdetésekről és video kampányoptimalizációról, akkor ezen a kezdő kurzuson rengeteg hasznos információt kaphatsz.

Miről lesz szó?

 • YouTube hirdetési formátumok
 • TrueView
 • Hirdetési formák hatékonysága
 • Video kampányok optimalizálása
 • Példák és vizsgakérdések

Többre vagy kíváncsi? Nézd meg az agendát

YouTube tartalom akadémia | Június 8. 13:30-17:00

Kinek szól? 

Érdekel, hogyan lehet optimális márkastratégiát kialakítani a YouTube csatornák segítségével? Szeretnél többet tudni a hatékony YouTube tartalomról, amit aztán később ügyfeleid kampányaiban kamatozathatsz? Meg szeretnéd ismerni a tartalomgyártási stratégiák közti különbségeket? Akkor várunk szeretettel a kifejezetten ügynökségeknek szóló kreatív YouTube tartalomról szóló akadémiánkon, melyen rengeteg hasznos információt kaphatsz mindezekről.

 

Miről lesz szó?

 • A content marketingról általában, videós tartalom és a YouTube Platform, Tartalomfogyasztás és a C-Generáció

 • YouTube csatorna menedzsment, YouTube csatornatulajdonlás, kezelők hozzáadása, a csatorna hitelesítése, kapcsolódó webhely hozzáadása

 • Az optimális márka arculatépítés a YouTube csatornádon – milyen felületek állnak rendelkezésre arculati elemek használatára, a tartalomrendezés, rendszerezés lehetőségei, a csatorna bemutatkozó videó

 • Tervezz releváns és vonzó tartalmakat –HUB, HYGENE, HERO tartalmak, a tartalomképzési stratégia, a kreatív tartalom stratégiaépítés alapkövei - Tartalom megosztási terv és program stratégia szükségessége

 • A YouTube partner program – a harmadik feles tartalmak kezelése és használata / szerzői jog a YouTube-on – a termékelhelyezés, vásárlásösztönzés a videókban

 • A YouTube Partner Program - Prémium partnerek, Multi Channel Network partnerek - a Tartalom felismerő rendszer működése – Content ID System

 • A feliratkozók fontossága – a megnézett percek mértékének növelése – a közönség megtartás technikái

A képzés időbeosztását itt találod. 

Fontos információk!

Mit hozz magaddal?

A kurzusok előadótermi képzések, ezért a legtöbben általában az előadást követik és jegyzetelnek, így azt javasoljuk, hogy vagy füzetet, vagy laptopot hozz, amelybe tudsz jegyzetelni! A létszám miatt arra nincs mód, hogy egyéni támogatást kapj. Internet hozzáférés biztosított a Ground területén.

A Youtube vizsga az akadémiák után bármikor elvégezhető és bárki számára elérhető ONLINE *!

Fontos 

Kérjük vedd figyelembe, hogy az egyes kurzusok maximális létszáma 50-50 fő, ezért kérünk még ma regisztrálj, hogy biztosan ott tudj lenni a képzésen!

Várunk szeretettel! 

 

*angol nyelven