analytics

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2021-ben is, a workshopok mellett új gyakorlati lőadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.  

Kulisszák mögött - Google Ads kampány a gyakorlatban

online előadás a Google szakértőjével.

Az esemény díjmentes, de regisztrációhoz kötött

YouTube előadás (60 perc): Belépünk egy működő Google Ads fiókba, hogy megnézzük az eredményeket, hogy új kampányokat indítsunk, hogy optimalizáljuk a reklámköltésünket. Elméletben már mindent tudunk a Google hirdetésekről, de a futó kampányok eredménye messze marad az elvárttól? Sokszor a rejtély az apró beállításokban rejlik. Beviszünk egy PPC szakértő műhelyébe ás megmutatjuk hogyan épül fel az Ads hirdetési rendszer, a megfelelő beállításokkal, kulcsszavakkal, szövegekkel.

Mivel az Önök biztonsága a legfontosabb számunkra, workshopjainkat a továbbiakban is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. 

 

Tervezett időpontok

dátum Shopping Ads és Mercant center
2022. május 18. 10:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.  

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban e-commerce területen működő cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük.

Miről lesz szó az előadáson?

  • Ads hirdetések a valóságban (futó kampányok bemutatása)

  • Hogyan értelmezzük az adatokat

  • Optimalizálás, hogy a legtöbbet hozzuk ki kampányainkból 

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

Regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásainkon.

Sok szeretettel várja,

a Google Magyarország csapata 

buy