Syksyn webinaareihin voi jo rekisteröityä - katso kurssivalikoima

Syksyllä 2020 tarjolla on jälleen maksuttomia verkkokoulutuksia, joissa voit opiskella digimarkkinointia, uraasi kehittäviä taitoja tai kasvattaa yritystäsi uusin työkaluin. 

Webinaarimme ovat täysin maksuttomia ja järjestetään Googlen Meet-palvelussa, johon tarvitset vain verkkoselaimen osallistuaksesi mukaan. Verkkokoulututen kesto on n. tunti / aihe.

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan webinaareihimme, jonka jälkeen lähetämme sinulle kutsun sähköpostitse. Voit myös tutustua kaikkiin webinaareihimme sekä muihin verkkokoulutuksiimme osoitteessa ja osoitteesta g.co/digitalgaragefi.

 

Tukea ja neuvoja yrittäjille

Google Digital Garage tarjoaa verkkopohjaisia koulutuksia mm. verkkokaupan avaamiseen, sosiaalisen median mainonnan käynnistämiseen ja hakukonemainonntaan webinaarein ja verkkokurssein. Maksuttomat verkkokurssit ovat kaikille avoimia ja auttavat sinut alkuun digitaalisessa markkinoinnissa.

webinars

Viisi vinkkiä hyvään webinaarikokemukseen

  1. Etsi rauhallinen ja mukava paikka, jossa saat hyvän asennon webinaarin seuraamiseen. Webinaaria on helpoin seurata tietokoneen tai tabletin näytöltä. Koulutukseen on kuitenkin mahdollista osallistua myös mobiililla.

  2. Testaa jo ennakkoon, että tietokoneesi kamera ja mikrofoni toimivat. Suosittelemme myös kuulokkeiden käyttöä.

  3. Webinaariin kannattaa osallistua jo n. 10 minuuttia ennen sen ilmoitettua aloitusaikaa. Näin voit testata tekniikan toimivuuden ja saat mahdollistettua parhaan webinaarikokemuksen.

  4. Webinaarin aikana pyydämme, että osallistujat pitävät omat mikrofoninsa kiinni koulutuksen aikana. Näin koulutus etenee aikataulussa. Mikäli haluat esittää kouluttajalle kysymyksiä, voit tehdä niin chat-toiminnolla koulutuksen kuluessa tai koulutuksen päättyessä suullisesti.

  5. Jaamme koulutusaineiston sinulle tapahtuman jälkeen yhdessä palautekyselyn kanssa