A Grow with Google és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség díjmentes szakmai programja

2021. november 3. 14 óra

globe

A nemzetközi Grow with Google kezdeményezés célja, hogy mindenki számára biztosítsa a digitális világ adta lehetőségek kihasználását. A program égisze alatt a Google hazánkban 2017 tavaszán indította el a Digital Workshop kezdeményzést, ami a kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatását tűzte ki céljául.

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség kormányzati háttérintézményként a magyar kis és közepes vállalkozások hagyományos támogatója a külpiacra lépésben és a külföldi terjeszkedésben. A Google Magyarország partnereként továbbra is magas színvonalú szolgáltatásokkal segíti a magyar cégek exportsikereit ezzel is hozzájárulva Magyarország pozitív nemzetközi megítéléséhez.

Küldetésük, hogy a magyar vállalkozásoknak exportfejlettségük fokához mérten testreszabott szolgáltatásokat nyújtsanak. Az új partnerekkel való közös munka első lépéseként egy részletes exportérettségi felmérést végeznek, mely alapján javaslatot dolgoznak ki a vállalkozás céljaihoz igazodó, az adott iparághoz illeszkedő, dinamikusan alakítható szolgáltatáscsomag kialakítására.

A Grow with Google és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség közös programján azokkal a kérdésekkel foglalkozunk, amelyek sikeressé tehetik vállalkozását a külpiacon, beindíthatják cége növekedését a határokon kívül és segíthetik további fejlődését.

Egy jó termék még nem feltétlenül elég a sikeres külpiaci megjelenéshez.
Mire van szükség az export stratégia felépítéséhez? Miről kell döntenie a kkv vezetőnek, hogy a versenytársakkal lépést tudjon tartani? Mely termékkel, mely célpiacokon jelenjünk meg, milyen értékesítési csatornát vegyünk igénybe? Mindez mennyibe kerülhet? A 4 P marketing módszertanán keresztül megmutatjuk egy termék külpiaci bevezetésének szempontjait, valamint útmutatót adunk a külpiacra lépési akcióterv elkészítéséhez.  

Globális üzleti lehetőségek a Google Market Finder eszközének segítségével. 
Hogyan juttathatja el vállalkozását külföldre? Miért fontos, hogy alkalmazkodjon a helyi piacokhoz? Hogyan érhet el új közönséget? Melyek a megfelelő eszközök? Szeretné megismerni a kereslet terén felmerülő új trendeket, amelyek segítenek a befektetési és marketingstratégia optimalizálásában? Díjmentes eszközünk, a Google Market Finder segítségével új potenciális piacokat és hasznos működési információkat fedezhet fel, és elkezdheti nemzetközi értékesítését. 

Keresőmarketing külföldre - Exportáljunk!
Keresőoptimalizálhatjuk weboldalunkat úgy, hogy külföldön is versenyképesek legyünk. Azoknak a vállalkozásoknak, akik már egy piacon bizonyítottak vagy azoknak akik nem is egy piacon szeretnének megjelenni, megmutatjuk, hogy milyen tervekkel, eszközökkel és módszerekkel lehet más nemzet piacán is versenyképesnek lenni.

beyondborders1

Mit ismerhetnek meg az előadáson?

  • Az exportérettségi felmérés főbb szempontjait
  • A HEPA külpiacra lépést és terjeszkedést segítő szolgáltatásait
  • A Google Market Finder eszközét 
  • A megfelelő SEO beállításokat ha külföldön terjeszkedik

Kiknek ajánljuk?

Exportra készülő kis- és közepes vállalkozásoknak.

Az online rendezvényen a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük regisztráljon mielőbb, hogy biztosíthassa helyét a programon.

 

 

beyondborders2
Hepa logo
GWG