A Grow with Google és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség díjmentes szakmai programja

2021. június 16. 14 óra

globe

A nemzetközi Grow with Google kezdeményezés célja, hogy mindenki számára biztosítsa a digitális világ adta lehetőségek kihasználását. A program égisze alatt a Google hazánkban 2017 tavaszán indította el a Digital Workshop kezdeményzést, ami a kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatását tűzte ki céljául.

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség kormányzati háttérintézményként a magyar kis és közepes vállalkozások hagyományos támogatója a külpiacra lépésben és a külföldi terjeszkedésben. A Google Magyarország partnereként továbbra is magas színvonalú szolgáltatásokkal segíti a magyar cégek exportsikereit ezzel is hozzájárulva Magyarország pozitív nemzetközi megítéléséhez.

Küldetésük, hogy a magyar vállalkozásoknak exportfejlettségük fokához mérten testreszabott szolgáltatásokat nyújtsanak. Az új partnerekkel való közös munka első lépéseként egy részletes exportérettségi felmérést végeznek, mely alapján javaslatot dolgoznak ki a vállalkozás céljaihoz igazodó, az adott iparághoz illeszkedő, dinamikusan alakítható szolgáltatáscsomag kialakítására.

A Grow with Google és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség közös programján azokkal a kérdésekkel foglalkozunk, amelyek sikeressé tehetik vállalkozását a külpiacon, beindíthatják cége növekedését a határokon kívül és segíthetik további fejlődését.

Egy jó termék még nem feltétlenül elég a sikeres külpiaci megjelenéshez. Mire van szükség az export stratégia felépítéséhez? Miről kell döntenie a kkv vezetőnek, hogy a versenytársakkal lépést tudjon tartani? Mely termékkel, mely célpiacokon jelenjünk meg, milyen értékesítési csatornát vegyünk igénybe? Mindez mennyibe kerülhet? A 4 P marketing módszertanán keresztül megmutatjuk egy termék külpiaci bevezetésének szempontjait, valamint útmutatót adunk a külpiacra lépési akcióterv elkészítéséhez.  

Globális üzleti lehetőségek a Google Market Finder eszközének segítségével. Hogyan juttathatja el vállalkozását külföldre? Miért fontos, hogy alkalmazkodjon a helyi piacokhoz? Hogyan érhet el új közönséget? Melyek a megfelelő eszközök? Szeretné megismerni a kereslet terén felmerülő új trendeket, amelyek segítenek a befektetési és marketingstratégia optimalizálásában? Díjmentes eszközünk, a Google Market Finder segítségével új potenciális piacokat és hasznos működési információkat fedezhet fel, és elkezdheti nemzetközi értékesítését. 

Alkalmazkodjon a helyi piacokhoz a megfelelő fizetési és szállítási módok, illetve ügyfélszolgálati szolgáltatások biztosítása által. Érjen el új közönségeket a megfelelő eszközökkel. Ismerje meg a kereslet terén felmerülő új trendeket, amelyek segítenek optimalizálni a befektetési és marketingstratégiát.

beyondborders1

Mit ismerhetnek meg az előadáson?

 • Exportérettségi felmérés főbb szempontjairól
 • A HEPA külpiacra lépést és terjeszkedést segítő szolgáltatásai:
  • Exportérettségi felmérés főbb szempontjai
  • Külpiaci partnerkeresés
  • Nemzetközi szakkiállításokon való megjelenés
  • Kiutazó üzleti delegációkban való részvétel lehetőségei
  • Pályázati tanácsadási és forrástérkép szolgáltatás
  • Innovációs tanácsadás
  • Külpiaci szemlélet- és stratégiaformáló tréningek
 • Google Market Finder - Felkészülés az külpiacra lépésre

Kiknek ajánljuk?

Exportra készülő kis- és közepes vállalkozásoknak.

Az online rendezvényen a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük regisztráljon mielőbb, hogy biztosíthassa helyét a programon.

 

 

beyondborders2
Hepa logo
GWG