GmyB

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2022-ben is, az online workshopok mellett új gyakorlati előadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Google Cégprofil lépésről lépésre

Gyakorlati képzés a Google szakértőjével.

Az előadás díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

A Google Cégprofil segítségével díjmenetesen hozhatunk létre egy adatlapot, amit a felhasználó lát, a hozzánk kapcsolódó kulcsszó kereséseknél a Google találati oldalán. Ide tudunk információkat (elérhetőség, kapcsolat, webhely, stb) és fényképeket feltölteni. Ezzel az eszközzel hozhatjuk létre a Google Térképes megjelenésünket. Sőt ezekből az információkból egy egyszerű weboldal is elkészíthető. 

Kérdés esetén kérjük lépj kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2022. április 14. 13:00
2022. június 2. 13:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó a képzésen?

  • Bemutatjuk, hogy mire lehet használni az adatlapot

  • Létrehozunk egy Google Cégem adatlapot élőben a felületen

  • Karbantartás, statisztika

  • Hasznos tippek

A jelentkezésről:

Vedd figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.
Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni előadásunkon.

Sok szeretettel várunk,

a Google Magyarország csapata 

cell