Αποκτήστε τις Πιστοποιήσεις Adwords μέσα από το νέο Online Certification Academy! 

Το AdWords Online Certification Academy προσφέρει μία σειρά από δωρεάν online σεμινάρια, που θα καλύψουν την ύλη των εξετάσεων Google AdWords για όλες τις ενότητες. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά και σε ζωντανή μετάδοση μέσω Livestreaming. 
Σε περίπτωση που δεν προλάβετε να δείτε τη ζωντανή μετάδοση του σεμιναρίου ή θέλετε να το επαναλάβετε, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ολόκληρο το περιεχόμενο σε μαγνητοσκόπηση οποιαδήποτε στιγμή. 
Μέσα στους επόμενους δύο μήνες, θα έχετε τη δυνατότητα να εξειδικευτείτε σε όλες τις ενότητες του AdWords και να περάσετε τις αντίστοιχες εξετάσεις. Απλά πραγματοποιήστε την εγγραφή σας και συνδεθείτε 5 λεπτά πριν την έναρξη της ζωντανής μετάδοσης.
studying
adwordsstock

 

 

Επόμενο Σεμινάριο


Διαφημίσεις Αναζήτησης

Τρίτη 20/03 @ 16:00 - 17:00

Πρόγραμμα

Βρείτε παρακάτω το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων απόκτησης πιστοποίησης, καθώς και πληροφορίες για τις εξετάσεις. Μετά το πέρας κάθε ζωντανής μετάδοσης, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήστε ξανά το σεμινάριο σε μαγνητοσκόπηση στον οδηγό μελέτης

 

Βασικές Αρχές του AdWords - 13/03 @ 16:00 - 17:00

Περιγραφή

Κατά τη διάρκεια αυτής της ζωντανής μετάδοσης θα καλύψουμε έννοιες βασικού και μέσου επιπέδου, όπως τα οφέλη από τη διαφήμιση στο διαδίκτυο και τη χρήση του AdWords, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης και βελτιστοποίησης καμπανιών του AdWords.

Πληροφορίες Εξέτασης

 • 120 λεπτά

 • 100 ερωτήσεις

 • 80% βαθμολογία επιτυχίας

 • Εγκυρη για 12 μήνες

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στις 16:00
Διαφημίσεις Αναζήτησης - 20/03 @ 16:00 - 17:00

Περιγραφή

Κατά τη διάρκεια αυτής της ζωντανής μετάδοσης θα καλύψουμε έννοιες βασικού και προχωρημένου επιπέδου, όπως ενδεικτικά, τις βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία, τη διαχείριση, τη μέτρηση και τη βελτιστοποίηση καμπανιών διαφημίσεων αναζήτησης στο Δίκτυο αναζήτησης. 

Πληροφορίες Εξέτασης

 • 120 λεπτά

 • 100 ερωτήσεις

 • 80% βαθμολογία επιτυχίας

 • Έγκυρη για 12 μήνες

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 στις 16:00
Διαφημίσεις Προβολής - 27/03 @ 16:00 - 17:00

Περιγραφή

Κατά τη διάρκεια αυτής της ζωντανής μετάδοσης θα καλύψουμε έννοιες προχωρημένου επιπέδου και βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία, διαχείρηση, μετρηση και βελτιστοποίηση καμπανιών του Δικτύου εμφάνισης. 

Πληροφορίες Εξέτασης

 • 120 λεπτά
 • 100 ερωτήσεις
 • 80% βαθμολογία επιτυχίας
 • Έγκυρη για 12 μήνες

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 στις 16:00
Διαφημίσεις για Κινητά - 17/04 @ 16:00 - 17:00

Περιγραφή

Κατά τη διάρκεια αυτής της ζωνταης μετάδοσης θα καλύψουμε έννοιες βασικού και προχωρημένου επιπέδου σχετικά με τη διαφήμιση για κινητά, όπως οι μορφές διαφημίσεων, η υποβολή προσφορών και η στόχευση, καθώς και η μέτρηση και η βελτιστοποίηση καμπανιών. 

Πληροφορίες Εξέτασης

 • 90 λεπτά

 • 70 ερωτήσεις

 • 80% βαθμολογία επιτυχίας

 • Έγκυρη για 12 μήνες

Τρίτη 17 Απριλίου 2018 στις 16:00
Διαφημίσεις Βίντεο - 24/04 @ 16:00 - 17:00

Περιγραφή

Κατά τη διάρκεια αυτής της ζωντανής μετάδοσης θα καλύψουμε έννοιες βασικού και προχωρημένου επιπέδου, όπως τις βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία, τη διαχείριση, τη μέτρηση και τη βελτιστοποίηση καμπανιών διαφήμισης βίντεο στο YouTube και στον ιστό. 

Πληροφορίες Εξέτασης

 • 90 λεπτά
 • 74 ερωτήσεις
 • 80% βαθμολογία επιτυχίας
 • Έγκυρη για 12 μήνες

Τρίτη 24 Απριλίου 2018 στις 16:00

 

Οι Εκπαιδευτές

skianis

Κωνσταντίνος Σκιάνης

Digital Marketing Director & Co-Founder, Mediacube

Ο Κωνσταντίνος Σκιάνης διευθύνει το τμήμα Digital Marketing της MEDIACUBE, ενός Digital Agency, που σχεδιάζει και υλοποιεί 360ο Καμπάνιες Online Marketing. Έχει μεγάλη εμπειρία σε Online Business Development και έχει διαχειριστεί μεγάλο αριθμό επιτυχημένων Project e-commerce, digital branding και performance marketing. Εξειδικεύεται σε πληθώρα τεχνικών & εργαλείων Digital Marketing όπως SEM, PPC, Display Advertising, Social Media, Web Analytics και Email-Marketing. 
Του αρέσει να ερευνά και να αναλύει σε βάθος τα επιχειρηματικά και μάρκετινγκ στοιχεία του online οικοσυστήματος και να προωθεί στους συναδέλφους του τις τελευταίες εξελίξεις, ώστε να τους εμπνέει και να τους παρακινεί για νέους πειραματισμούς. Ο Κωνσταντίνος είναι μέλος του Google Partner Academy Programme και πιστοποιημένος στο Google AdWords & Google Analytics. Έχει Science & Engineering background από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης και το UCL του Πανεπιστημίου του Λονδίνου καθώς και MBA από την ΑΣΟΕΕ.
kossivas

Αλέξανδρος Κόσσυβας

Digital Marketing Manager, Sleed

Ο Αλέξανδρος Κόσσυβας (MSc in Marketing) είναι τα τελευταία 4 χρόνια Digital Marketing Manager στην Sleed -premier partner της Google στην Ελλάδα- και συμμετέχει τα τελευταία δύο χρόνια ως Google Trainer στην πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online.
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του Digital Marketing και του e-Commerce, ο Αλέξανδρος στην καθημερινότητα του διαχερίζεται projects και ομάδες σε τομείς όπως το SEM, το SEO, το Social Media Marketing, το Email Marketing και τα Data Analytics. Στο παρελθόν έχει θητεύσει ως Campaign Manager & Social Media Specialist σε εταιρείες όπως η Plaisio Computers και ο O.T.E.

 

Στάδια του AdWords Online Academy

1. Online Σεμιναριο

Παρακολουθήστε δωρεάν τη ζωντανή μετάδοση με βάση το πρόγραμμα. 

2. Προετοιμασια

Ακολουθήστε τον αναλυτικό Οδηγό Μελέτης

3. Εξεταση

Πάρτε μέρος στις σχετικές εξετάσεις χωρίς κανένα κόστος, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ

4. Διαγωνισμοσ

Όσοι συμμετέχοντες περάσουν και τις 5 εξετάσεις μέχρι τις 31 Μαΐου 2018, θα κερδίσουν ένα δώρο έκπληξη!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email:

adwords-certification-events@google.com