Google Talent Camp 2020

A Google Talent Camp olyan jelenlegi és friss diplomás hallgatóknak szól, akik érdeklődnek az online marketing világa iránt. A képzés során a résztvevőknek elsősorban a Google Ads, Analytics és YouTube témakörökben nyílik lehetőségük elmélyíteni a tudásukat. A képzést gyakorlott Googlerek, illetve elismert szakemberek tartják majd a tábor során.

A talent camp felépítése

A gyakornoki program idén 6 napig tart és rendhagyó módon online kerül megrendezésre. Délelőttönként a résztvevők az online marketing alapjait, Google Ads, Analytics és YouTube ismereteket sajátítanak el és konzultálhatnak szakértőinkkel. A hallgatók az elméleti képzésen megtanultakat egy csoportos projekt során azonnal át is ültetik a gyakorlatba.

A csapatoknak lehetőségük nyílik önállóan dolgozni egy projekten, valós ügyfelükkel konzultálni és mentor ügynökségük segítségével létrehozni a vállalkozás első Google kampányát. A program végén a résztvevők közösen leteszik az Ads alapok vizsgát, amelyet az elkészült projektekről szóló prezentáció követ.

A Talent Camp után a résztvevőknek lehetősége nyílik egy gyakorlat teljesítésére az egyik Google Partner ügynökségnél, ahol élesben próbálhatják ki a tudásukat. Az ügynökségek képviselői a tábor alatt mentorokként segítik a résztvevők munkáját.

ground

Miért jelentkezz?

  • Szakemberektől tanulhatod meg az online marketing alapjait
  • Valódi projekten dolgozhatsz, a gyakorlatban is kipróbálhatod frissen szerzett tudásod
  • Fejlesztheted prezentációs készségeidet
  • Csapatban dolgozhatsz más, hasonló érdeklődésű hallgatókkal
  • A tábor után lehetőséged nyílik egy Google Partner ügynökségnél gyakorsokoskodni, ahol élesben tesztelheted és fejlesztheted tudásod - a folytatás pedig csak tőled függ!
  • A tanulás mellett a Google Magyarország csapata a szórakozásról is gondoskodik :)
camp

Mikor és hol?

2020.08.24. - 2020.08.31.
Online