analytics

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2022-ben is, az online workshopok mellett új ,gyakorlati előadásokatis indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Kulisszák mögött - Google Analytics a gyakorlatban
online előadás a Google szakértőjével

Az előadás díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

Belépünk egy működő Google Analytics fiókba, hogy megnézzük az eredményekeket, hogy új kampányokat indítsunk, hogy optimalizáljuk a reklámköltésünket. Elméletben már mindent tudunk a Google hirdetésekről, de a futó kampányok eredménye messze marad az elvárttól? Sokszor a rejtély az apró beállításokban rejlik. Beviszünk egy PPC szakértő műhelyébe ás megmutatjuk hogyan épül fel az Analytcs rendszer, a megfelelő beállításokkal.

Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2022. május 18. 13:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.  

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó az előadáson?

  • Analytics a gyakorlatban, milyen adatokat látunk a felhasználókról
  • Adatok kiértékelése, összefüggések meglátása
  • Egyéni riportok létrehozása
  • Megfelelő mérési pontok felépítése

A jelentkezésről:

Vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásunkon.

Sok szeretettel várjuk,

a Google Magyarország csapata 

note