creative

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2021-ben is, a workshopok mellett új gyakorlati előadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Az online jelenlét támogató eszközei

Gyakorlati előadás a Google szakértőjével.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

A digitális transzformáció elengedhetetlen része, hogy megfelelő jelenlétet építsünk online. A vállalkozásunknak szüksége van azokra az információkra amelyek aktuálissá és versenyképessé teszik a weben. Ezen az előadáson széleskörű ismereteket kaphatnak a jövő és a jelen vállalkozói, marketing eszközökről, piackutatásokról, ingyenes eszközökről. 

Kérdés esetén kérjük lépj kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2021. július 13. 10:00
2021. október 5. 10:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.  

note

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, Google Ads fiók felhasználóknak vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó a képzésen?

  • Trendek
  • Google ingyenes eszközök: Google Cégem, Trends, Közösségi videók
  • YouTube
  • Versenytárs mérés: SimilarWeb 

A jelentkezésről:

Vedd figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.
Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni előadásunkon.

Sok szeretettel várunk,

a Grow with Google csapata 

note