analytics

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2022-ben is, az online workshopok mellett új gyakorlati előadásokatis indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.  

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Meet Webinarium, ezúttal a Google Analytics rendszerről, szakértőnk segítségével

A konzultáció díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: kb. 60 perc

A Grow with Google programban már tartottunk elméleti és gyakorlati előadást a témában így most egy új formátumban segítünk azoknak akik érdeklődnek a Google Analytics rendszere iránt. A beszélgetésre jelentkezők feltehetik kérdéseiket, megoszthatják észrevételeiket, azért szervezzük ezt a fórumot Meeten, hogy a hallgatók gyorsan kaphassanak releváns információkat szakértőktől.

Kérdés esetén kérjük lépj kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2022. április 21. 10:00
2022. június 9. 10:00

 

A időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó?

  • Adatsorok értelmezése példákon keresztül
  • Google Ads és Analytics összekötése 
  • Célok keresése
  • Hibák és megoldások
  • Kérdések és válaszok

A jelentkezésről:

Vedd figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

Az esemény a Google Meet felületén zajlik, a csatlakozási linkjet csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. 
Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni előadásunkon.

Sok szeretettel várunk,

a Grow with Google csapata 

analytics