Google Meet Webinarium

Beszélgetés a SEO világáról

seo

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2021-ben is, a workshopok mellett új gyakorlati előadásokatis indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.  

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Interaktív Meet Webinarium, ezúttal a SEO világáról , szakértőnk segítségével

A konzultáció díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: kb. 60 perc

A Grow with Google programban már tartottunk elméleti és gyakorlati előadást a témában, így most egy új formátumban segítünk azoknak, akik érdeklődnek a SEO iránt. A beszélgetésre jelentkezők feltehetik kérdéseiket, megoszthatják észrevételeiket, azért szervezzük ezt a fórumot Meeten, hogy a hallgatók gyorsan kaphassanak releváns információkat szakértőktől.

Kérdés esetén kérjük lépj kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2021. december 7. 13:00

 

 

 

A időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó?

A ti kérdéseitekkel alakítjuk a témákat, ezért írj fel magadnak addig is olyan gondolatokat amik érdekelnek. Legyen szó:

  • kulcsszókutatásról
  • külső/belső SEO-ról
  • szoftverekről
  • vagy bármi egyébről, ami téged foglalkoztat

A legjobb válaszokat a legjobb kérdésekre adhatjuk.

A jelentkezésről:

Vedd figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

Az esemény a Google Meet felületén zajlik, a csatlakozási linket csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik ezen az oldalon regisztráltak. 
Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni előadásunkon.

Sok szeretettel várunk,

a Grow with Google csapata 

seo1