disc

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2022-ben is, az online workshopok mellett új gyakorlati előadásokat is tartunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Online előadás, a Google szakértőjével.

A webinarium díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

A bevételszerzés folyamatában egy lényeges pontot emelünk ki a Bizalomépítés az értékesítéshez. Lépjünk tovább DISC-kel! című előadásunkkal, mely által az értékesítési folyamatokat tehetjük egyszerűbbé és gyorsabbá. 
A sikeres értékajánlat és a kommunikáció legfontosabb tulajdonsága, hogy pont annak szól, akinek a termékünkre vagy szolgáltatásunkra szüksége van. Ezen az előadáson a DISC személyiségtipológia segítségével térképezzük föl az emberi viselkedések további részleteit.

Előadó: Marjai Viktor - coach

Előadásainkat továbbra is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.

Tervezett időpontok

 

 

dátum kezdés
2022. június 15. 13:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.    

Kiknek ajánljuk?

Azok jelentkezését várjuk akik már rendelkeznek Google Ads fiókkal.

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Mit ismerhet meg az előadáson?

  • Hogyan gondoljak magamra?
  • Hogyan legyek hiteles?
  • Hogyan gondoljak az ügyfélre?
  • A sikeres eladás építőkövei
  • Kifogáskezelés 

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják az előadás prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni webinariumunkon.

Sok szeretettel várja,

a Grow with Google csapata 

disc