abtest

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2022-ben is, az online workshopok mellett új, gyakorlati előadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.  

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Webinarium, ezúttal a célközönségünk megtalálásáról, szakértőnk segítségével

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

A megfelelő célközönség megismerése sokszor nehezebb, mint gondolnánk. Most megmutatjuk, hogy a Google Analytics és a Google Ads segítségével miként ismerhetjük meg a számunkra valóban értékes felhasználókat. Szó lesz arról is, miért érdemes vásárlói profilokat (buyer persona) készíteni.

Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. Bízunk benne, hogy mielőbb személyesen is találkozhatunk. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2022. május 19. 10:00

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Mire használhatjuk?

  • Készítsünk szegmenseket és azok alapján vizsgáljuk meg a felhasználók viselkedését.

  • Hasonlítsuk össze a célközönségeinket. Valóban a megfelelő emberekre fókuszálunk?

  • Nézzük meg, hogy mik azok a mikro és makró konverziós pontok, amik a legnagyobb bevételeinket hozzák.

A jelentkezésről:

Vedd figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a képzés prezentációját.
Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni előadásunkon.

Sok szeretettel várunk,

a Grow with Google csapata 

tablet