alphabet

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2022-ben is, az online workshopok mellett új, gyakorlati előadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Online előadás, a Google szakértőjével.

Az előadás díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: kb. 60 perc

Figyeljük meg, hogy felhasználóként mely weboldalakat látogatjuk szívesen. Tegyük fel a kérdést magunknak, miért vásárolok ott, miért töltöm az időmet azon az oldalon. A weboldalak tudatos tervezésében segítünk most, hogy élvezetesebbek és hatékonyabbak legyenek. Megmutatjuk azokat a szempontokat, amelyeket érdemes végiggondolni, hogy megtervezhessük és létrehozhassuk azt weboldalt, amit a felhasználók szívesen látogatnak, elköteleződnek mellette és pénzt is szívesen fizetnek a vállakozásnak. Építsünk egy meggyőző weboldalt, hogy mindenki profitáljon!

Workshopjainkat továbbra is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2022. február 15. 13:00
2022. március 24. 13:00
2022. május 12. 13:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.

Kiknek ajánljuk?

 

  • Azok hasznosíthatják elsősorban ezeket az információkat, akik most kezdik a cégük online hirdetéseinek elindítását vagy újratervezését.
  • Cégek vezetőinek, marketingeseknek vagy a területért felelősnek
  • Ajánljuk karrierváltóknak, akik saját internetes értékesítési folyamaton gondolkodnak
  • Várjuk azokat is,akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó az előadáson?

  • Mi az a UX?
  • Mi az a UI?
  • Konverzió barát weboldal
  • Hogyan hat a webélmény a SEO-ra?
  • Színek, tipográfia és műkődésük 

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

Regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásainkon.

Sok szeretettel várja,

a Google Magyarország csapata 

color