Google Webinarium

E-mail marketing

email

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

mailvector

E-mail kampányok egyszerűen és hatékonyan
online előadás, a Google szakértőjével.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

 

Használja ki az egyik legolcsóbb és leghatákonyabb marketing eszköz lehetőségeit. Vegye rá a címzettjeit, hogy nyissák meg a levelet, sőt érezzék a kiemelt helyzetüket. Tudassa ügyfeleivel vagy leendő ügyfeleivel, hogy mennyire jól ismeri őket és mindig a legjobbkor adja a legjobb ajánlatait a legjobb ügyfeleinek.

Mivel az Önök biztonsága a legfontosabb számunkra, illetve rendezvények megtartására a közeljövőben nincs lehetőség, úgy döntöttünk, hogy képzéseinket az elkövetkezendő hetekben online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. Bízunk benne, hogy mielőbb személyesen is találkozhatunk. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2020. április 8. 10:00
2020. április 29. 13:00
2020. május 20. 10:00
2020. június 10. 13:00

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó a képzésen?

  • Az email adatbázis felépítése

  • A szövegek ereje

  • Milyen rendszereket érdemes használni?

  • Hogyan legyen az email a leghatékonyabb eszköz?

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott, maximálisan 100 fő.

Kérjük, regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a képzés prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásainkon.

Sok szeretettel várja,

a Google Magyarország csapata 

mailmobile