Google Webinarium

Ismerd meg magadat és ügyfeleidet a
DISC-kel!

men

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2022-ben is, az online workshopok mellett új, gyakorlati előadásokat is tartunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Hogyan mondjuk azt, amit az ügyfél vár? - Ismerd meg magadat és ügyfeleidet a DISC módszerrel!
online előadás, a Google szakértőjével.

A webinarium díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

A sikeres értékajánlat és a kommunikáció fontos tulajdonsága, hogy pont annak szól, akit megcéloztunk és pont úgy mondja el a szolgáltatás/termék/cég megoldását, ahogy az ügyfél részére a legideálisabb. Vannak olyan cégek, akiktől szívesebben vásárolunk vagy vannak termékek, amiket jobban szeretünk, mint a többit. A kérdés: hogyan alakulhatott ez ki? Ezen az előadáson feltérképezzük a viselkedéseknek egy részletét a DISC személyiségtipológiával. Így kiderül, hogy ki piros, sárga, zöld, vagy kék illetve milyen színnel egészíti ki az alapot.

Előadásainkat továbbra is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.

Tervezett időpontok

 

 

dátum kezdés
2022. május 25. 13:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.    

Kiknek ajánljuk?

Azok jelentkezését várjuk akik már rendelkeznek Google Ads fiókkal.

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Mit ismerhet meg az előadáson?

  • Ki vagyok én, kik vagyunk mi?

  • Kik az ügyfeleink?

  • Hogyan ismerjük fel az ügyfél prioritásait és hogyan tudunk neki segíteni?

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják az előadás prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni webinariumunkon.

Sok szeretettel várja,

a Grow with Google csapata 

disc