Megismerhetjük a Remarketing fogalmát és, hogy miért fontos egy Google Ads kampány beállításainál. Ezzel a módszerrel mindig ott leszünk a felhasználó szeme előtt, könnyebben talál ránk újra, vagy egyszerűbben fejezheti be az elkezdett folyamatokat. Bemutatjuk a képes és videós hirdetési lehetőséget, ahol más - más célt szolgálva tudjuk elérni a felhasználót, legyen az márka kommunikáció, vagy tájékoztatás. Előadás a Google szakértőjével.

Az előadás díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: kb. 90 perc 

ads1

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2022-ben is, az online workshopok mellett új gyakorlati előadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

A jelentkezésről:

Workshopjainkat továbbra is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük, lépj kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.

Vedd figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.

Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni előadásunkon.

Sok szeretettel várunk

a Grow with Google csapata 

Kiknek ajánljuk?

  • Azok hasznosíthatják elsősorban ezeket az információkat, akik most kezdik a cégük online értékesítésének elindítását vagy a folyamatok újratervezését.
  • Ajánljuk cégek vezetőinek, a területért felelős munkatársaknak
  • Várjuk a karrierváltókat is, akik saját internetes értékesítési folyamaton gondolkodnak.
  • Előadásunk szól azoknak is, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó a képzésen?

  • Megnézzük a Remarketinget és az egyéni közönséget, hogyan kell beállítani, használni, a legtöbbet kihozni belőle.
  • Lépésről lépésre a Display kampány beállításain keresztül (létrehozunk teszt kampányokat)
  • Videós Youtube kampány
  • Állítsunk be konverziót, többféleképpen is!
  • A tömeges műveletről, hogy egyszerűbb legyen a kampányok kezelése és felügyelete. Végignézünk egy kampányt, hogy mit is jelentenek a számok, hogyan kell értelmezni őket. 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2022. június 22. 13:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.  

photo