Google Webinarium

Napjaink felhasználója

girllaptop

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

Milyenek vagyunk mi, felhasználók? - Google webinarium

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

Szeretné meismerni, hogy mi jellemez bennünket az internet használata közben? Mennyi időt szánunk egy információ vagy éppen egy szolgáltatás megkeresésére? Milyen új és mégújabb elvárásokat támasztunk a netes tartalmakkal szemben? Vannak-e korosztályonként megkülönböztethető kereséséi szokásaink, hogyan válunk a  tartalomszolgáltatók számára célközönséggé? Hogyan alakította át internetes viselkedésünket egy pillanat alatt a jelenlegi pandémiás szituáció?
Ha igen, várjuk szeretettel online előadásunkon.

Mivel az Önök biztonsága a legfontosabb számunkra, illetve rendezvények megtartására a közeljövőben nincs lehetőség, úgy döntöttünk, hogy képzéseinket az elkövetkezendő hetekben online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. Bízunk benne, hogy mielőbb személyesen is találkozhatunk. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
május 7. 15:00
további időpontok hamarosan

Kiknek ajánljuk?

Azok jelentkezését várjuk akik már rendelkeznek Google Ads fiókkal.

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó a képzésen?

  • Mi jellemzi a mai felhasználókat, milyenek vagyunk mi, amikor internetezők leszünk?

  • Jellemző viselkedések, korcsoportok sajátosságok, trendek, és kulcsszavak.

  • Elvárásaink, gondolkodásunk amikor fogyasztók és vásárlók leszünk.

  • Plusz, hogyan változtak a keresések a jelenlegi megváltozott mindennapokban?

A jelentkezésről:

Kérjük vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott, maximálisan 100 fő.

Regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a képzés prezentációját.
Jelentkezzen még ma, hogy biztosan részt tudjon venni előadásainkon.

Sok szeretettel várja,

a Google Magyarország csapata 

tablet