Google Webinarium

Search Engine Optimization
alapfok

girlmobile

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is, a workshopok mellett új gyakorlati kurzusokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

Keresőoptimalizálás tematikájú online előadás, a Google szakértőjével.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

A keresőoptimalizálással a Google találati oldalán juthat előre akár az első természetes találatig is. Megmutatjuk, mire érdemes figyelni, hogyan vizsgál a Goolge kereső robotja és hogyan mutatja meg a végeredményt. Milyen eszközök segíthetnek az ellenőrzésben és a jobb eredmény elérésében.

Mivel az Önök biztonsága a legfontosabb számunkra, illetve rendezvények megtartására a közeljövőben nincs lehetőség, képzéseinket továbra is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2020. október 2. 10:00
2020. november 26. 10:00

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó a képzésen?

  • Hogyan kerülhetek feljebb a természetes találok között?

  • A keresőoptimalizálás területei

  • A SEO alapjai és céljai

  • Mit és hogyan érdemes elkészíteni a weboldalunkon?

  • A SEO munkánk ellenőrzése

A jelentkezésről:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott, biztosítsa helyét minél hamarabb, hogy részt tudjon venni képzésünkön..

Kérjük, regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a képzés prezentációját.

Sok szeretettel várja,

a Google Magyarország csapata 

note