girlmobile

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2022-ben is, az online workshopok mellett új gyakorlati előadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segítjük azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Keresőoptimalizálás tematikájú online előadás, a Google szakértőjével.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

A keresőoptimalizálással a Google találati oldalán juthat előre akár az első természetes találatig is. Megmutatjuk, mire érdemes figyelni, hogyan vizsgál a Goolge kereső robotja és hogyan mutatja meg a végeredményt. Milyen eszközök segíthetnek az ellenőrzésben és a jobb eredmény elérésében.

Mivel az Önök biztonsága a legfontosabb számunkra, illetve rendezvények megtartására a közeljövőben nincs lehetőség, előadásainkat továbra is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2022. május 25. 10:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.  

Kiknek ajánljuk?

 

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó az előadáson?

  • Hogyan kerülhetek feljebb a természetes találok között?

  • A keresőoptimalizálás területei

  • A SEO alapjai és céljai

  • Mit és hogyan érdemes elkészíteni a weboldalunkon?

  • A SEO munkánk ellenőrzése

A jelentkezésről:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott, biztosítsa helyét minél hamarabb, hogy részt tudjon venni képzésünkön..

Regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.

Sok szeretettel várja,

a Google Magyarország csapata 

note