Webshop diagnosztika - Mérés/visszacsatolás - online előadás, a Google szakértőjével.

A workshop díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc 

Ha elindult vagy épp indulás előtt áll a Webshop, akkor mindenképp érdemes egy diagnosztikát lefuttatni. Sokszor rejtélyes helyeken ereszt az értékesítési folyamat, akadozik a letöltés, elveszik a felhasználó. Példákon, számsorokon keresztül mutatjuk meg, hogy melyik marketing és webanalitikai eszköz hol és mit tud megmutatni nekünk. Mutatunk olyan arányszámokat, amelyeket érdemes nyomon követni és segítségükkel újrahangolni a rendszert. Tekintsük egy autónak a webshopot és mi most megmutatjuk, mit néznek a szervízben. 

work

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2022-ben is, az online workshopok mellett új gyakorlati előadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segítjük azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Kiknek ajánljuk?

  • Azok hasznosíthatják elsősorban ezeket az információkat, akik most kezdik a cégük online értékesítésének elindítását vagy a folyamatok újratervezését.
  • Cégek vezetőinek, vagy a területért felelősnek
  • Ajánljuk karrierváltóknak, akik saját internetes értékesítési folyamaton gondolkodnak
  • Várjuk azokat is, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

 

Miről lesz szó az előadáson?

 

  • A diagnosztika eszközei

  • Ellenőrzési folyamatok

  • Hibaforrások

  • Megoldások

  • Példák 

 

 

Tervezett időpontok

dátum kezdés
2022. június 8. 13:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.  

Előadó: Takács Dávid

A jelentkezésről:

Workshopjainkat a továbbiakban is online fogjuk megtartani. Kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.  

Regisztráljon ezen a felületen. A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.

Sok szeretettel várja,

a Grow with Google csapata 

group