Följ med oss på en serie utbildningsevenemang som är utformade för att hjälpa dig att få ut det mesta av Google Workspace for Education.

Oavsett om du är tillbaka i klassrummet eller undervisar på distans kommer vår senaste produktutbildningsserie att visa hur Google Workspace kan hjälpa dig genom fyra viktiga pelare:  

  •  Samarbete
  • Lätt att använda
  • Tryggt och säkert
  • Engagerande och inkluderande 

Genom en serie demobaserade utbildningspass kommer våra utbildare att dela med sig av pedagogiska användningsfall samt tips och idéer på hur vår teknik kan användas på bästa sätt. 

Varje utbildningspass är på 45 minuter och kommer att omfatta funktioner som finns tillgängliga i våra fyra arbetsutgåvor: Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade samt Education Plus.

Dessa utbildningspass är kostnadsfria och lämpliga för lärare, läroplans- och IT-ledare. Om du inte kan titta live kan du registrera dig för att titta i efterhand. Vi lägger upp inspelningarna dagen efter utbildningspasset.   

Du kan också hitta tidigare utbildningspass längst ner på denna sida.

Observera: en certifiering kommer inte att utfärdas för dessa utbildningspass. 

Alt text

Tidigare sessioner

Vad är nytt i Google for Education?

Oavsett om du har använt Google Workspace för distansutbildning, om du har ökat din användning under det senaste året eller om precis startat igång - i detta webinar tittar vi på de viktigaste verktygen och nyheterna som just kommit och de som kommer de närmaste månaderna. Dessa nyheter gäller både Education Fundamentals, som är gratis, och de betalda utgåvorna.

Enkelt samarbete

Samarbete är grunden i Google Workspace. Lär dig hur du kan använda verktygen och nyheterna för ett ännu smidigare samarbete på din skola, högskola eller universitet. I detta webinar delar vi med oss av de bästa alternativen för samarbete i arbetslag och team. Du får inspiration att arbeta med elever både i klassrummet, i hybrida miljöer och i kontakt med vårdnadshavare och andra utanför skolans väggar. 

Effektivitet med Google Workspace

Workspace for Education är utformat för att vara enkelt och lätthanterat. Lär dig mer om de senaste funktionerna som gör att du kan bli mer effektiv och spara tid. Det gör att du kan vara mer fokuserad på det som är det allra viktigast - undervisning och lärande.

I detta webinar kommer vi att titta på de nya funktionerna i Google Classroom som kan göra ditt arbete enklare. Till exempel visar vi hur du kan planera och förbereda uppgifter, dela arbete i flera klasser och integrera andra användbara appar och program direkt i Classroom. "

Säkrare lärande

Sekretess och säkerhet är inbyggda i själva grunden för Google for Education. Lär dig mer om nya och befintliga funktioner i Google Workspace och Chromebooks som IT -administratörer kan använda för att se till att alla i organisationen kan samarbeta och dela på ett säkert och effektivt sätt.

Engagera varje elev

Digital teknik i utbildningen får endast effekt om den engagerar eleverna och är tillgänglig för alla.

Här får du ta del av de senaste nyheterna i Google Meet och hur man kan använda funktionerna för att engagera eleverna och underlätta kommunikation.

Vi tittar även på flera av de funktioner för tillgänglighet som finns inbyggt i varje Chromebook. Funktioner som gör att eleverna kan använda sin Chromebook på bästa möjliga sätt. 

Lär dig mer om Google Workspace for Education och de senaste produktuppdateringarna

Lär dig mer om alla produktuppdateringar som tillkännagavs i år. Vi kommer att berätta om den senaste nyheterna, demonstrera nya funktioner och förklara hur de nya versionerna av Google Workspace for Education fungerar samt hur man köper dessa.

Engagera elever med Google Workspace for Education

Oavsett om du har kostnadsfri eller betald version av Google Workspace for Education är aktiviteter i små grupper ett måste! Lär dig tre sätt att underlätta grupparbeten i ditt virtuella klassrum med hjälp av Meet-funktioner och Google Classroom.

Säkerhetsfunktioner som varje administratör behöver känna till

I den här sessionen kommer vi att fokusera på säkerhetsfunktioner i de olika versionerna av Google Workspace for Education och hur de stöder IT-administratörer med viktiga verktyg för synlighet och sanering av din domän.

Utökade undervisnings- och inlärningsfunktioner i Google Classroom

Nu när ditt Classroom är igång, kolla in nya betygsfunktioner som hjälper dig att hålla reda på elevernas framsteg och övervaka plagiering med plagiatrapporter.

Hantera Chromebooks och Windows 10-enheter via Admin Console

Den avancerade hanteringen av Chromebooks och Windows-enheter presenteras i denna session. Se hur Admin Console kan bli ett centralt nav för hantering och administration av dessa enheter i din miljö.

Google Workspace bortom distansundervisning

Utveckla självständigt lärande via Google Workspace for Education när eleverna är tillbaka i det fysiska klassrummet.