Deltag i vores udvalg af Google Workspace for Education-produkttræninger, som udforsker de nye Google Workspace for Education-funktioner fordelt over de fire udgaver: Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade og Education Plus.

Hver session varer 45 minutter og ser nærmere på specifikke Google Workspace for Education-funktioner ved hjælp af træning baseret på demoer og konkrete use cases. Vores sessioner fokuserer både på undervisning og læring samt administration, og det betyder, at der helt sikkert er en session, der passer til dig!

Vores produkttræning kan relevante for både undervisere, vejledere, konsulenter og IT-medarbejdere. Hvis du ikke kan se med live, kan du tilmelde dig og se sessionen på et senere tidspunkt. Vi tilføjer optagelser af sessionerne dagen efter, de har fundet sted.

Alt text

Kommende sessioner

18. maj, 15:00 - 15:45

Administrering af Chromebooks og Windows 10-enheder via admin-konsollen

I denne session viser vi avancerede administreringsmuligheder for Chromebooks og Windows-enheder. Lær mere om, hvordan admin-konsollen kan blive midtpunktet for administreringen af disse enheder, uanset antallet eller dit miljø.

25. maj, 15:00 - 15:45

Google Workspace på den anden side af fjernundervisning

Denne session kan give dig inspiration til, hvordan Google Workspace for Education fortsat kan understøtte læring og styrke samarbejdet, både i takt med at skolerne genåbner, og når alle eleverne er tilbage i klasseværelset.

Tidligere sessioner

Få mere at vide om Google Workspace for Education-opdateringer

Vær med, når vi gennemgår de mange produktopdateringer, der er annonceret tidligere på året. Vi fortæller om de nye opdateringer i dybden, demonstrerer de nye funktioner og forklarer, hvordan de fungerer, og hvordan du kan købe produkterne.

Sådan kan Google Workspace for Education bruges til at styrke samarbejdet

Uanset om du benytter den gratis eller købte udgave af Google Workspace for Education, så kan vi varmt anbefale at bruge produktet til at forbedre dine gruppeaktiviteter! Vi giver dig tre måder, du kan fremme samarbejde i mindre grupper i dit virtuelle klasseværelse ved hjælp af Meet-funktionerne og Google Classroom.

Sikkerhedsfunktioner, enhver administrator bør kende til

I denne session fokuserer vi på sikkerhedsfunktionerne i de forskellige udgaver af Google Workspace for Education, og hvordan de kan hjælpe IT-administratorer til at få et større overblik og dybere indblik i jeres domæne, så de proaktivt kan passe bedre på elever og lærere online.

Forbedrede undervisnings- og læringsfunktioner i Google Classroom

Nu hvor dit Google Classroom er godt kørende, er du klar til at lade dig inspirere af nye funktioner, der kan hjælpe dig til at få overblikket over dine elever eller studerendes udvikling og karakterer og opfange eventuelle tilfælde af plagiat med rapporter, der kan undersøge opgaver i dybden.