Tervetuloa mukaan koulutusohjelmaan, jonka aiheena on kaikkien Google Workspace for Educationin etujen läpikäynti.

Riippumatta siitä, oletko taas koulussa vai opetatko etänä, uusin tuotekoulutussarjamme esittelee, miten Google Workspacen neljä tukipilaria palvelevat sinua työssäsi:

  • Yhteistyö
  • Helppokäyttöisyys
  • Turvallisuus ja tietoturva
  • Sitouttaminen ja inklusiivisuus 

Näissä demokäyttöön perustuvissa koulutuksissa asiantuntijamme antavat esimerkkejä oppimiseen liittyvistä käyttötapauksista sekä vinkkejä, joiden avulla saat teknologiastamme parhaan hyödyn.

Jokainen sessio kestää 45 minuuttia ja käsittelee ominaisuuksia, jotka löytyvät eri Workspace-versioista: Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade sekä Education Plus. 

Sessiot ovat ilmaisia ja sopivat opettajille, opetussuunnitelmasta vastaaville sekä koulujen tietojärjestelmävastaaville. Jos et ehdi liitty' koulutukseen livenä, ilmoittautumalla mukaan voit katsoa tallenteen myöhemmin. Tallenteet tulevat saataville seuraavan päivän aikana.

Löydät myös aiempien koulutussessioiden tallenteet tämän sivun alaosasta.

Huomaa: näihin koulutussessioihin osallistumisesta ei saa erillista sertifikaattia.  

Alt text

Aiemmat koulutukset

Mitä uutta on Google for Educationissa?

Riippumatta siitä, käytitkö Google Workspacea jo aiemmin etäoppimiseen, lisäsitkö sen käyttöä viime vuonna, vai oletko vasta aloittelemassa, tässä webinaarissa käsittelemme ajankohtaisia aiheita. Esittelemme ilmaisen Education Fundamentals -version ja maksullisten versioiden keskeisiä työkaluja, jo julkaistuja päivityksiä sekä seuraavien kuukausien aikana tulevia päivityksiä.

Helppoa yhteistyötä

Google Workspace on rakennettu yhdessä työskentelyä varten. Opit lisää työkalujen käytöstä ja päivityksistä, joilla yhteistyö oppilaitoksessasi helpottuu. Suunnitteletko tiimille oppimisratkaisuja tai strategiaa? Tarjoatko hybridiratkaisuja oppijoiden ja opettajien yhdistämiseksi luokassa ja sen ulkopuolella? Ehkä teet tiivistä yhteistyötä vanhempien ja sidosryhmien kanssa? Tässä sessiossa näet parhaat vaihtoehdot yhteistyön toteuttamiseen, oli tarpeesi mikä tahansa.

Google Workspace ja tuottavuus

Workspace for Education on suunniteltu intuitiiviseksi. Opit sen uusimmista ominaisuuksista, joiden avulla työsi tehostuu ja säästät aikaa. Näin voit keskittyä tärkeimpään, eli opettamiseen ja oppimiseen. Tässä sessiossa tutustumme Google Classroomin arkeasi helpottaviin ominaisuuksiin, esimerkiksi luokkahuoneiden perustamisen, töiden jakamisen tai suosittujen kolmannen osapuolten välineiden integroinnin osalta.

Turvallisempaa oppimista

Google for Education on suunniteltu tietoturvan ja turvallisuuden lähtökohdista. Opi lisää Google Workspacen ja Chromebookien uusista ja aiemmista ominaisuuksista, joilla järjestelmänvalvojat voivat varmistaa tietoturvallisen ja tehokkaan yhteistyön organisaatiossa.

Sitouta jokainen oppilas

Teknologialla on merkitystä opetuksessa vain, jos se auttaa sitouttamaan oppilaat ja on kaikkien saatavilla. Tutustu Google Meetin uusimpiin päivityksiin, joiden keskiössä on oppilaiden sitouttaminen ja keskustelun helpottaminen. Kuulet lisää myös jokaiseen Chromebookiin integroiduista työkaluista, jotka varmistavat, että oppilaasi hyötyvät laitteen käytöstä parhaalla tavalla.

Haluaisitko tietää lisää Google Workspace for Educationin päivityksistä?

Voit liittyä seuraamme, kun esittelemme tuoteuutuuksia myöhemmin tänä vuonna. Käsittelemme laajemmin viimeisimpiä tuotejulkistuksiamme, esittelemme uusia ominaisuuksia ja näytämme, miten uusia toimintoja käytetään sekä miten ne voi hankkia

Yhteistyötoimintojen käyttö Google Workspace for Educationissa

Pienryhmätyöskentely on aina hyödyksi ja se toimii Google Workspacen ilmaisissa ja maksullisissa versioissa. Opi kolme tapaa pienryhmien fasilitointiin virtuaaliluokassa käyttäen Google Meetin ja Google Classroomin ominaisuuksia

Tietoturvaominaisuudet, jotka jokaisen IT-vastaavan tulee tietää

Tässä koulutuksessa keskitymme Google Workspace for Educationin eri versioiden tietoturvaominaisuuksiin sekä siihen, miten ne tukevat IT-hallinnon työtä tarjoamalla toimialueellesi näkyvyyden ja häiriöiden korjauksen välineitä

Google Classroomin parannetut opetuksen ja oppimisen toiminnot

Nyt kun Google Classroom on käytössäsi, suosittelemme tutustumaan uusiin arviointitoimintoihin. Ne auttavat pitämään kirjaa oppilaiden edistymisestä sekä auttavat plagioinnin tunnistamisessa tuottamalla raportteja tekstin alkuperäisyydestä

Chromebookien ja Windows 10 -laitteiden hallinnointi Google Admin Consolen kautta

Tämän koulutuksen aiheena on Chromebookien ja Windows-laitteiden korkeatasoinen hallinta. Näet, miten Admin Console voi olla näiden laitteiden hallintahub sinun ympäristössäsi

Google Workspace taipuu muuhunkin kuin etäoppimiseen

Koulujen vähitellen avautuessa tässä koulutuksessa käsittelemme keinoja tukea itsenäistä oppimista jatkossakin käyttäen Google Workspace for Educationia myös oppilaiden palattua luokkahuoneisiin