Помагаме на учители и ученици да работят заедно за по-добро електронно обучение

G Suite for Education е колекция от приложения, която предоставя безплатен достъп до основни образователни функционалности (създаване на онлайн уроци, обучение и управление на класната стая, споделяне на файлове и др.).

Целта на платформата е да предостави продължителна колаборация между учители, ученици и родители. С над 80 милиона потребители, използващи G Suite for Education, платформата промотира трансформация в образованието по цял свят.

Започнете сега

Регистрирайте вашето училище безплатно на сайта на Google for Education - тук (на английски).

Ако имате нужда от помощ за безплатна регистрация и настройка на G Suite for Education, можете да се обърнете към наш партньор в България на този линк (на български).

 

В гида за преподаване от вкъщи, вие ще намерите:

  • Как да се подготвите за преподаване от вкъщи.
  • Как да използвате инструментите за преподаване и колаборация.
  • Как да предоставите персонализирана помощ на учениците.

Намерете гида тук.

 

Минете този безплатен курс, предоставен от наш партньор в България, като достъпите този линк и научете как да използвате инструментите на G Suite for Education, за да продължите да развивате уменията на своите ученици.

p

Всички инструменти на едно място, за по-ефективни уроци и по-добра колаборация

Следните YouTube видеа ще ви покажат най-популярните приложения на G Suite for Education. 

ind

Имайте еднакъв подход в обучението, по всяко време и от всяко място

G Suite for Education има и страхотни, допълнителни  функционалности, които да направят вашите уроци по-увлекателни: Групи за класовете, Документи за текстови документи, Таблици за електронни таблици, Презентации за презентации, Meet за видео конференции. 

Можете да прочетете повече за тях на български на страницата на нашия партньор в България - тук, или на английски на страницата на G Suite for Education - тук