Σας καλωσορίζουμε στην εβδομάδα #IamRemarkable 2020

Δηλώστε συμμετοχή στην εβδομάδα #IamRemarkable και γιορτάστε τα επιτεύγματά σας

Η εβδομάδα #IamRemarkable είναι μια ψηφιακή εμπειρία που θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 19 Νοεμβρίου 2020. Κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές ομιλίες και εργαστήρια που ως στόχο έχουν την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης όλων.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Google, με σκοπό να γιορτάσει τη δύναμη της ποικιλομορφίας, της ισότητας και της ένταξης στον χώρο εργασίας, αλλά και τον θετικό αντίκτυπο αυτών, τόσο σε άτομα όσο και σε επιχειρήσεις. 

 

Παρακολουθήστε workshops, ομιλίες & συνεντεύξεις που θα σας εμπνεύσουν! 

Στο πλαίσιο της εβδομάδας #ΙamRemarkable θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από συνεντεύξεις, ομιλίες και σεμινάρια που ως στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν, να σου δώσουν τροφή για σκέψη και να σε εφοδιάσουν με απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, που θα συμβάλλουν στα επόμενά σας βήματα.

 

Sophie and Laura
profile

Παρακολουθήστε ένα διαδικτυακό εργαστήριο #IamRemarkable

Μάθετε τη σημασία της αυτοπροβολής στην προσωπική και επαγγελματική ζωή και ενημερωθείτε σχετικά με εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε αυτή τη δεξιότητα. Θα σας ζητηθεί να αμφισβητήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τα κοινωνικά στερεότυπα γύρω από την αυτόπροώθηση. Είστε έτοιμοι;

Φέρτε το #IamRemarkable στην εταιρεία σας

Μέσω της εβδομάδας #IamRemarkable θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για πραγματοποίηση του σεμιναρίου #IamRemarkable στο πλαίσιο της εταιρείας στην οποία εργάζεστε. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και σύντομα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας ένας από τους εκπαιδευμένους συντονιστές του #IamRemarkable.

profile
aim

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της εβδομάδας #IamRemarkable περιέχει πληθώρα ομιλιών, συνεντεύξεων και workshops που θα σας εμπνεύσουν και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

Η ελληνική εβδομάδα #IamRemarkable πραγματοποιείται στο πλαίσιο του παγκόσμιου #IamRemarkable week που λαμβάνει χώρα την ίδια περίοδο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα ή να παρακολουθήσετε κάποια από τις ομιλίες που έχουν σχεδιαστεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας, μπορείτε να μπείτε εδώ.