Σας καλωσορίζουμε στo #IamRemarkable

Δηλώστε συμμετοχή στo #IamRemarkable και γιορτάστε τα επιτεύγματά σας

To #IamRemarkable είναι μια ψηφιακή εμπειρία που έχει ως στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης όλων.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Google, με σκοπό να γιορτάσει τη δύναμη της ποικιλομορφίας, της ισότητας και της ένταξης στον χώρο εργασίας, αλλά και τον θετικό αντίκτυπο αυτών, τόσο σε άτομα όσο και σε επιχειρήσεις. 

 

Ένα θέμα που χρήζει αντιμετώπισης

Πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε σε ό,τι σχετίζεται με το να μιλάμε για τα επιτεύγματά μας. Tα πρότυπα σχετικά με τη μετριοφροσύνη, όπως αυτά απορρέουν από την κοινωνία και για το κάθε φύλο, καθώς και το σύνδρομο του απατεώνα (impostor syndrome) έχουν τη δύναμη να εμποδίσουν οποιονδήποτε να αναγνωρίσει τα αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά του και να εκφράσει τα επιτεύγματά του.

 

Οι στόχοι μας

1. Να βελτιώσουμε το κίνητρο και τις δεξιότητες της αυτο-προώθησης γυναικών και ομάδων χαμηλής εκπροσώπησης.

2. Να ανατρέψουμε την κοινώνική αντίληψη περί αυτό-προβολής και αυτό-προώθησης.

Το workshop

Στο πλαίσιο του workshop διάρκειας 90 λεπτών, θα μάθετε τη σημασία της αυτο-προώθησης τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή και θα εξοπλιστείτε με εργαλεία που θα συμβάλλουν στο να αναπτύξετε περαιτέρω αυτή τη δεξιότητα.

profile

Παρακολουθήστε ένα διαδικτυακό εργαστήριο #IamRemarkable

Κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών του σεμιναρίου θα μάθετε τη σημασία της αυτοπροβολής στην προσωπική και επαγγελματική ζωή και θα ενημερωθείτε σχετικά με εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε αυτή τη δεξιότητα. Θα σας ζητηθεί να αμφισβητήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τα κοινωνικά στερεότυπα γύρω από την αυτόπροώθηση. Είστε έτοιμοι;

Φέρτε το #IamRemarkable στην εταιρεία σας

Μπορείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για πραγματοποίηση του σεμιναρίου #IamRemarkable στο πλαίσιο της εταιρείας στην οποία εργάζεστε. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και σύντομα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας ένας από τους εκπαιδευμένους συντονιστές του #IamRemarkable.

profile

Ελληνική Εβδομάδα #IamRemarkable 2020

 

Μπορείτε να βρείτε τα βίντεο από την περσινή εβδομάδα #IamRemarkable εδώ.