Σας καλωσορίζουμε στην ελληνική εβδομάδα #IamRemarkable

profile

Δηλώστε συμμετοχή στo #IamRemarkable και γιορτάστε τα επιτεύγματά σας

To #IamRemarkable είναι μια ψηφιακή εμπειρία που έχει ως στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης όλων.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Google, με σκοπό να γιορτάσει τη δύναμη της ποικιλομορφίας, της ισότητας και της ένταξης στον χώρο εργασίας, αλλά και τον θετικό αντίκτυπο αυτών, τόσο σε άτομα όσο και σε επιχειρήσεις. 

 

 

profile

Ένα θέμα που χρήζει αντιμετώπισης

Πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε σε ό,τι σχετίζεται με το να μιλάμε για τα επιτεύγματά μας. Tα πρότυπα σχετικά με τη μετριοφροσύνη, όπως αυτά απορρέουν από την κοινωνία και για το κάθε φύλο, καθώς και το σύνδρομο του απατεώνα (impostor syndrome) έχουν τη δύναμη να εμποδίσουν οποιονδήποτε να αναγνωρίσει τα αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά του και να εκφράσει τα επιτεύγματά του.

 

Οι στόχοι μας

1. Να βελτιώσουμε το κίνητρο και τις δεξιότητες της αυτο-προώθησης γυναικών και ομάδων χαμηλής εκπροσώπησης.

2. Να ανατρέψουμε την κοινώνική αντίληψη περί αυτό-προβολής και αυτό-προώθησης.

Το workshop

Στο πλαίσιο του workshop διάρκειας 90 λεπτών, θα μάθετε τη σημασία της αυτο-προώθησης τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή και θα εξοπλιστείτε με εργαλεία που θα συμβάλλουν στο να αναπτύξετε περαιτέρω αυτή τη δεξιότητα.

 

 

profile

Δηλώστε συμμετοχή για την εβδομάδα #IamRemarkable 18-24 Οκτώβρη

Για δεύτερη φορά διοργανώνουμε την εβδομάδα #IamRemarkable, μια πλούσια, διαδικτυακή εμπειρία που περιλαμβάνει ομιλίες, workshops και άλλες δράσεις εμψύχωσης και ενδυνάμωσης. Καταξιωμένα άτομα από διαφορετικούς χώρους θα μοιραστούν με το Ελληνικό κοινό τη δική τους ιστορία, θα εμπνεύσουν με το ήθος και το ταξίδι τους και θα δώσουν ελπίδα μέσα από τη στάση τους στη ζωή. Κεντρικό θέμα της εβδομάδας είναι να γιορτάσουμε τα κατορθώματα μας και να προβληθεί η ανάγκη ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης, ειδικά στις ομάδες εκείνες του πληθυσμού που δεν έχουν ισχυρή εκπροσώπηση.

profile

Υπο την αιγιδα

profile

Στρατηγικος συνεργατης

1