Trénereink

 

Szerencsés Rita

Szerencsés Rita

Több mint tíz éve vezetek tréningeket a peer-to-peer tanulás, a városi közösségi tervezés, valamint a szervezetfejlesztésének jegyében. Fókuszomat design menedzserként és hatáskutatóként a designgondolkodás felé irányítottam, főként a szociális design területén. Úgy gondolom, hogy a design alapjául szolgáló out-of-the-box attitűd, saját magunk kreatív kihívások elé állítása nem diszciplína specifikus, hanem minden szakterület számára hasznos, a fejlődést és az innovációt támogató, transzszektoriális módszer. 

Kovács Roland

Kovács Roland

Az új és innovatív megoldások rajongójaként mindig lenyűgözött hogyan lehet egy ötletből, ami a képzeletünk szülötte, valmi kézzelfoghatót alkotni. Az elmúlt több, mint 10 évben 30+ nagyvállalattal, 8 különböző országban volt szerencsém emberekkel együtt dolgozni olyan rendszereken, melyek az ötletek megvalósulását segítették. Úgy gondolom, hogy a változás és fejlődés az életünkhöz szorosan hozzátartozik. Akkor miért ne legyünk jók benne?

Tornyánszki Éva

Tornyánszki Éva

Közel 10 éve design menedzserként dolgozom, civil, állami és piaci területeken. A kreatív problémamegoldás, üzleti gondolkodás és kooperatív tervezés a véremben van. Hiszem, hogy a design eszközével szerethetőbbé és gazdaságilag fenntarthatóbbá tehető bármely termék vagy szolgáltatás.

Káli György

Káli György

10 + éve foglalkozom az online marketing különböző területeivel. Manapság digitális stratégaként dolgozom reklámügynökségnél, ami mellett service design és ügyfélélmény fejlesztési projekteket vezetek. Négy éve szervezem a Service Design Day konferenciát, ami időközben a legnagyobb hazai üzleti design rendezvénnyé vált.

Barna Máté

Barna Máté

Formatervezőként végeztem, azóta pedig emellett service designerként, trénerként és design menedzserként dolgozom. Mindig is a tervezési filozófiám alapjául szolgált, hogy minél jobban megismerjem azokat akiknek, tervezek, az ő fejükkel gondolkozzam a designfolyamat minden fázisában. A Design Thinking módszertanát, és különböző eszközeit nemcsak szakmai területeken alkalmazom, de sokszor a hétköznapjaimban is jelen vannak.

Miskovics Adri

Miskovics Adri

12 + éve foglalkozom digitális média és stratégia fejlesztéssel. Igazán sikeres eredmény akkor érhető el, ha fókuszban tartjuk az ügyfélközpontú gondolkozást. A design módszertan segítségével feltárhatjuk az ügyfelek valódi igényeit.

Kiss Tamás

Kiss Tamás

Több mint 10 éve foglalkozom digitális marketinggel non-profit, kkv és nagyvállalati ügyfelekkel. A digitális marketing mellett a cégek és vezetők fejlesztésével foglalkozom a saját tanácsadó cégemmel. Hiszem, hogy a design thinking egy olyan metodológia, ami az üzleti élet bármely területén jól használható.

Fehér Bori

Fehér Bori

Szociális designerként nap mint nap lehetőségem van arra, hogy különböző közösségek kihívásaira válaszokat keressek. Az innovációhoz a design thinking szuper, hasznos és kreatív eszközöket ad, ezt a gyakorlatot pedig örömmel adom tovább mindenkinek.

Leisztner Réka

Leisztner Réka

Termékmenedzser & Termékstratégaként napi szinten a munkám része a Design Thinking, mint felhasználó központú tervezés. Bár sokszor nem Design Thinking folyamatként nevezem meg a stratégia építés lépéseit, egyértelműen minden esetben egy a folyamat alapozza meg a munkám. Terméktervező Bsc és Innováció- és Termékmenedzsment Msc után sok éven át Németországban dolgoztam, általában AI / IT és robotika területén. Jelenleg függelten termékmenedzserként a koncepciófejlesztéssel foglalkozom itthoni és külföldi ügyfelek számára.

Horváth Balázs

Horváth Balázs

A legkülönbözőbb digitális platformokkal és az azokon megjelenő tartalmakkal dolgozom, emellett több nemzetközi startup közösség hazai képviseletét látom el, úgymint a Startup Grind Budapest és a Founder Institute Hungary. Érdeklődésem középpontjában a technológiai kihivások, az innováció, a közösségépítés és a vállalati\vállalkozói kultúra fejlesztése állnak.

Pais Panni

Pais Panni

Szociológusként, majd formatervezőként végeztem. 2014 óta vagyok a MOME Formatervező Tanszékének oktatója, 2019 óta tanszékvezetője. Az oktatói és tervezői tevékenységem mellett Design Thinking és Service Design tréningeket, workshopokat vezetek a legkülönbözőbb közösségekben: kisiskolásoktól, a társadalmi vállalkozókon át a nagyvállalati vezetőkig, mindenkinek ugyanazzal a lelkesedéssel közvetítem a tervezői gondolkodás módszertanát.

Balog Gábor

Balog Gábor

A reklám és marketing világában már több mint 20 éve dolgozik, amiből 10 évet különböző bankok döntéshozói pozícióiban töltött el. Különösen büszke az Első Lakáshitel Bank márkanév bevezetésére, a Magyar Cetelem Bank marketing folyamatainak reformjára és a Volksbank / Sberbank átmárkázására. A Stringbike magyar startupnál a marketing mellett termékfejlesztés és sales folyamatokat is koordinált. Jelenleg a Google Digital Workshop szervezője és oktatója. Lábnyom: 1+ MRD elköltött marketing forint, 20+ év tapasztalat, 15.000+ vállalkozó fejlesztése.