New Generation of Founders

Vegyél részt a New Generation of Founders online workshopján!

 

A Design Thinking a Google azon módszereinek egyike, ami megalapozza, hogy valóban innovatív termékeket és módszereket hozzon létre. Most pedig a tökéletes kezdet lehet saját start-upod elindításához.

Design Thinking

A Design Thinking egy felhasználóközpontú probléma megoldási módszer. A felhasználók szükségleteinek megértésével kezdődik, ötletgenerálással folytatódik, hogy megtaláljuk az innovatív megoldást és egy gyors prototípusfejlesztéssel zárul.

Workshops

A New Generation of Founders workshopon új emberekkel találkozhatsz akikkel megoszthatjátok különböző érdeklődéseiteket és tapasztalataitokat. Együtt végigmentek a dizájn folyamat minden egyes lépésén, az elméleti hátteret pedig sok-sok gyakorlati feladat teszi teljessé. 

Prototype

Már van üzleti ötleted vagy egy problémád, ami megoldásra vár? Tökéletes! Workshopunkon feltérképezheted a problémát, megértheted mi jár a felhasználó fejében és azt, hogyan tesztelhetsz, hogy még jobbá fejleszd termékedet.


 

Workshopunkon elsajátíthatod a Design Thinking alapjait

empatie

Értsd meg a felhasználót

balon

Gondolkodj kreatívan

creion

Készíts prototípust

A program mindenkinek szól, aki szeretné a Design Thinking segítségével továbbfejleszteni üzleti ötleteit és új projekteket létrehozni. Hallgatók, pályakezdők és fiatal szakemberek jelentkezését várjuk bármilyen területről.

Az online workshop 5 órát vesz igénybe. Tudjuk, ez hosszú idő, de garantáljuk, hogy ennyit megéri sajátmagad továbbfejlesztésére szánni.


 

content creator

Grow with Google

In collaboration

drv