Заповядайте на поредица от обучения, които имат за цел да Ви помогнат да оползотворите пълните възможности на Google Workspace for Education.

Независимо дали отново сте в класната стая, или преподавате дистанционно, с последната ни поредица от продуктови обучения ще научите как да оползотворите максимално потенциала на Google Workspace в четири основни направления:

  • Сътрудничество
  • Удобство на използване
  • Сигурност и безопасност
  • Ангажиране и приобщаване

Чрез поредица от демонстрационни обучения нашите преподаватели ще споделят случаи от образователната практика, както и полезни съвети, с които да оползотворите пълните възможности на нашите технологични решения!

В рамките на обученията, всяко с продължителност от 45 минути, ще разгледаме функциите на четирите издания на Workspace: Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade и Education Plus.

Обученията са безплатни и са подходящи за преподаватели, координатори по учебния план и ИТ администратори. Ако не можете да се включите на живо, се регистрирайте за гледане при поискване. Ние ще добавяме записите в деня след обучението.

Освен това можете да намерите предходните обучения за гледане при поискване в долния край на тази страница.

Имайте предвид следното: за тези обучения не се издава сертификат за участие.  

Image

Минали обучения

Какво е новото в Google for Education?

Независимо дали сте използвали Google Workspace за дистанционно обучение, засилили сте използването на платформата през изминалата година, или в момента се запознавате с възможностите ѝ, в този уебинар ще разгледаме основните инструменти, както и вече въведените и предстоящите през идните месеци актуализации на безплатното издание на Education Fundamentals и на платените издания за надстройване.

Улесняване на сътрудничеството

Сътрудничеството е водещ принцип в Google Workspace. Научете как да внедрите инструментите и актуализациите, за да улесните сътрудничеството в своето училище, гимназия или университет. Независимо дали работите в екип по планиране на обучението или по стратегията, предлагате смесени варианти за връзка между учащите и преподавателите във и извън класната стая, или работите в тясно сътрудничество с родителите и други заинтересовани страни, по време на това обучение ще се запознаете с най-добрите варианти за сътрудничество за всяка ситуация.

Ефективност с Google Workspace

Дизайнът на Workspace for Education е изключително интуитивен. Научете за най-новите функции, с които да повишите ефективността си и да пестите време, за да насочите вниманието си към най-важните неща – преподаването и ученето. По време на това обучение ще разгледаме функциите на Google Класна стая, които улесняват работата Ви, независимо дали става дума за създаване на класни стаи, споделяне на задачи, или интегриране на широко известни външни инструменти.

По-голяма безопасност при учене

Сигурността и поверителността на данните са в основата на Google for Education. Научете повече за новите и съществуващите функции на Google Workspace и Chromebook, които ИТ администраторите могат да използват, за да допринесат за сигурността и ефективността при съвместната работа и обмена на данни в организацията си.

Ангажиране на всеки ученик

Технологиите в образованието имат решаваща роля само когато помагат за задържането на вниманието на учениците и са достъпни за всички.

Запознайте се с последните актуализации на Google Meet, които акцентират върху задържането на вниманието на учениците и улесняването на дискусиите.

Освен това ще научите и за вградените във всеки Chromebook инструменти, благодарение на които всички Ваши ученици могат да използват пълния потенциал на устройството си.

Научете за актуализациите на Google Workspace for Education

Елате с нас, за да разгледаме продуктовите актуализации, обявени тази година. Ще се запознаем в дълбочина с наскоро представените продукти, ще демонстрираме нови функционалности и ще обясним как работят новите опции и какви са начините за закупуване

Вълнуващи дейности за сътрудничество в Google Workspace for Education

Независимо дали ползвате безплатното, или платеното издание на Google Workspace, заниманията в малки групи са задължителни! Запознайте се с 3 начина да улесните работата в малки групи в своята виртуална класна стая с чрез функциите на Meet и Google Класна стая

Функции за сигурност, които всеки администратор трябва да познава

В рамките на това обучение ще разгледаме подробно функциите за сигурност в различните издания на Google Workspace for Education и съответните важни инструменти за ИТ администратори, свързани с видимостта и отстраняването на проблеми за Вашата област

Усъвършенствани функционалности за преподаване и обучение в Google Класна стая

След като класната Ви стая в Google вече е настроена и готова за работа, разгледайте новите функции за оценяване, с чиято помощ ще можете да следите напредъка на учениците, както и да проверявате за плагиатство чрез доклади за оригинално съдържание

Управление на Chromebook и устройства с Windows 10 чрез конзолата за администратори

В центъра на това обучение ще бъде усъвършенстваното управление на Chromebook и устройства с Windows. Вижте как конзолата за администратори може да стане възлово място за управление и администриране на тези устройства във Вашата среда

Google Workspace след дистанционното обучение

Сега, когато все повече училища отварят отново, това обучение ще Ви помогне със създаването на още възможности за самостоятелно учене чрез Google Workspace for Education, когато учениците се върнат в своите класни стаи в училище