Google Webinarium

Lépéselőny tartalom marketinggel

note

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2022-ben is, az online workshopok mellett új gyakorlati előadásokat is indítunk. A program elsődleges célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy piacukat és bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat. 

A Grow with Google program híreiről és aktuális eseményeiről itt tájékozódhat.

Lépéselőny tartalom marketinggel

Gyakorlati előadás a Google szakértőjével.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, időtartama: 60 perc

Az egyik leghatékonyabb marketing eszköz a mai információ alapú gazdaságban a tartalom gyártás. Azonban, mint a stratégia egyik fontos alapköve, ezt is jól át kell gondolni, fel kell készülni, hogy mikor milyen információval építsük magunkat vagy vállalkozásunkat. Szükséges, hogy a területet, hangnemet, a hívószavakat megtaláljuk. A keresések nagy része ma már hosszú mondatokból, kérdésekből áll és egyre újabb szavakkal és mondatokkal keresik a felhasználók a nekik releváns válaszokat. 

Kérdés esetén kérjük lépj kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen. 

 

Tervezett időpontok

 

Időpontváltozás: a november 10-i előadást délután 13:00-tól tartjuk.

dátum kezdés
2022. június 30.  13:00

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.  

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban cégek vezetőinek, kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, Google Ads fiók felhasználóknak vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve mindazoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük. 

Miről lesz szó a képzésen?

  • Tartalomtervezési stratégia
  • Kulcsszavak tervezése és kiválasztása
  • Egyszerű kommunikáció
  • Tippek, eszközök a hatékonyság jegyében

A jelentkezésről:

Vedd figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjét csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik itt regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják a téma prezentációját.
Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni előadásunkon.

Sok szeretettel várunk,

a Grow with Google csapata 

key