Google Digital Workshop
2019

 

Lehet gyors és gyakorlati képzést találni az online marketingről ingyenesen?
Igen

A Google Digital Workshop 2019 kurzus egy olyan képzés, ahol széleskörű ismereteket kaphatnak a jövő és a jelen vállalkozói, marketing startégiákról, piackutatásokról, ingyenes eszközökről, hirdetésekről és mérésekről átfogóan. Ebben az évben az online képzések is új videókkal gazdagodtak, és a rendezvényeink is megújultak. A Google Digital Workshop kurzus, amely az országban 12 helyszínen lesz elérhető, 3 alkalmas, egyenként 4 órás képzési napot tartalmaz 3 hét alatt.

Hogy miről beszélünk a helyszínen:

1. alkalom - Digitális transzformáció, Mobilok, Trendek, Google ingyenes eszközök: GMB, Trends, Customer Barometer.
2. alkalom - Közösségi marketing, Marketing automatizáció, Google Search Console, SEO, Ads, Analytics, Esettanulmány.
3. alkalom - Webshop működtetés, haladó marketing: Ads, Analytics, Data studio, Esettanulmány.

Az offline eseményeken való részvétel és az online képzésben való részvétel egyaránt mindenki számára ingyenes, regisztrációhoz kötött. Helyek korlátozott számban állnak rendelkezésünkre. 

Ahova már regisztrálhat:

Szeged
Budapest

 

dw

Kiknek ajánljuk?

Cégvezetőknek, marketingeseknek, vállalkozói ambíciókkal rendelkező magánszemélyeknek, illetve mindazoknak, akik többet szeretnének megtudni az online marketing világáról és a benne rejlő üzleti lehetőségekről. A Google Digital Workshop célja, hogy a digitális eszköztár megismertetésével támogassa a hazai vállalkozásokat az online lehetőségek kihasználásában, az ügyfélkörük bővítésében, új piacok meghódításában és bevételeik növelésében. A workshop éppen ezért azokra a területekre fókuszál, amelyek leginkább fontosak a siker megalapozásához az internet világában.