Google Digital Workshop - 2019

Képzéseink 

Digital Workshop 3*4

Pécs

Veszprém

Győr

Debrecen

Kaposvár

Nyíregyháza

 

YouTube - tartalom marketing

Budapest

 

 A nemzetközi Grow with Google kezdeményezés célja, hogy ingyenes eszközöket és képzéseket kínálva mindenki számára biztosítsa a digitális világ adta lehetőségek kihasználását. A program égisze alatt a Google hazánkban két éve indította el a Digital Workshop kezdeményzést, ami a kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatását tűzte ki céljául, ahol a kkv-k olyan kézzelfogható tudással gazdagodnak, ami lehetővé teszi számukra az internet adta előnyök eredményesebb kihasználását és ezen keresztül a valós növekedést.

A képzés indulása óta több, mint 40 000-en vettek részt az online képzésen, vagy az országszerte 35 városban megrendezett workshop vagy személyes konzultáció valamelyikén. A program keretében számos témával megismerkedhetnek a résztvevők, mint a weboldal készítés, kereső-optimalizálás, web-analitika. Hogy a digitalizáció és az online lehetőségek kiaknázása mekkora lendületet adhat meglévő és frissen induló vállalkozásoknak, a Digital Workshop számos korábbi résztvevőjének története bizonyítja.

A idei évben a témákra még több időt és szakértőt adunk, hogy egy-egy területet, eszközt jobban és alaposabban körbe járjunk. A vendégelőadókkal szeretnénk új megvilágításba helyezni az online eszközök gyakorlati szerepét. Lesznek olyan okos marketing vagy growth hacking események, ahol a résztvevőkkel együtt végzünk gyakorlati feladatokat, hogy szemléletesebb legyen miként lehet kisebb marketing költségvetéssel nagyobb eredményt elérni.

Újdonság 2019-ben az is, hogy nagyobb figyelmet szentelünk a jövő vállalkozóinak, a startupoknak. A fejlődésüket keresők részére külön összeállítptt előadásokkal, hogy az online megjelenésük a legjobb legyen. A Grow with Google program keretében megrendezett képzéseken való részvétel, ahogy azon az online kurzus elvégzése is, mindenki számára ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Az országszerte megrendezésre kerülő eseményekre az alábbi folyamatosan frissülő oldalakon lehet jelentkezni - érdemes szemmel tartani őket, és lecsapni a kínálkozó lehetőségekre.