Få succes med Facebook-annoncering

Niveau: Begynder

Tirsdag den 23. april 2019 kl. 15.30-18.30 afholder AAU Karriere og Google Succes Online en gratis workshop om Facebook-.annoncering på basis-niveau.

På denne workshop lærer du, hvordan du bruger Facebook i en forretningsmæssig sammenhæng, og få praktisk erfaring med betalt Facebook-annoncering. Google Succes Onlines ekspert gennemgår, hvordan virksomheder kan bruge Facebook til at komme i kontakt med deres målgruppe og introducerer kort, hvordan du bruger det på Instagram. Du bliver guidet igennem betalt annoncering og effektmåling på Facebook, og du får lov til selv at oprette en Facebook-annonce og navigere i annoncesystemet.

Efter denne workshop er du klædt på til at oprette Facebook-annoncer og optimere en virksomheds tilstedeværelse på platformen. 

Niveau: begynder

Deltagelse er gratis og kræver tilmelding.

fb

Få styr på Facebook-annoncering

Få en stærk forståelse for Facebook-annoncering med udgangspunkt i konkrete eksempler. Vores digitale ekspert bl.a. gennemgå:

- Vigtigheden af Facebook-annoncering

- Opsætning af Facebook-annonce

- Konkrete værktøjer til optimering af annonce

- Do's and don'ts

Du modtager undervisning i verdensklasse

 

Filip Rokamp fra bureauet Compell.

Underviser

Hvor og hvornår

Tirsdag den 23. april 2019 kl. 15.30-18.30
Aalborg Universitet, Badehusvej 13, 9000 Aalborg, Lokale: Aud. 7 (Du finder auditoriet ved at gå ind gennem porten overfor indgangen til Kaffé Fair. Inde i gården ligger det på venstre hånd.)